MYSTERIET OM LINJERNE - Fortær og opklar Peru's Nazcalinjer

I 1553 opdagede Pedro Cieza de León en række uforklarlige linjer i Nazca-ørkenen i Peru. På afstand bandt linjer sig sammen for at udgøre mønstre, der med et vågnet øje kunne aflæses som en kolibri, en abe, en edderkop og mere end 60 andre figurer.

Pedro beskrev sit fund men blev indtal 1900'erne igen glemt. De sidste år har arkæologer, antropologer, geologer og ufologer ledt efter efter en forklaring...forgæves. Tag del ved denne zone ved Det Gode Bord, og spis dig igennem Peru og Nazcalinjerne for at opklare mysteriet om linjerne.

I zonen 'Mysteriet om linjerne' får du serveret fusionsmad, der indirekte fortæller historien om landet Peru. Perus madkultur er foruden mangesidet indflydelse udefra et resultat af landets store diversitet i natur - lige fra Amazonjunglen, Andesbjergene, ørken, humboldtstrømmens rige dyreliv samt et utal af mikroklimaer.

Mens du og dine bordfæller graver ned i mysteriet om linjerne, får I serveret retter tilberedt med lokale årstidsbetonede ingredienser og autentisk metoder og krydderi.

Krydrer diskussionen ved bordet med lidt ekstra chili-salsa og chulpi majs. 

Menu: 

Pisco Sour: Forfriskende aperitif lavet af limejuice, sirup, is, Pisco (dure brandy) og angustura. En perfekt start på et lækkert måltid.

Kartofel Causa: Kartofler most med lime og gul chili (ikke stærk) toppet med rejse ceviche med lime, persille, ingefør, avocado creme og sprøde søde kartofler. En ret der startede som en feltration og siden er blevet til en af de mest ikoniske retter i Peru.

Seco de cordero: Lammegryde med ris og cirol salat lavet af fintsnittede rødløg, lime og persille. 

Alfajor: Lille kage fylde med mælke karamel og drysset med puddersukker. En sød sag at slutte af med.

Billetpris: 280,00 kr.  

Køb billet