- Okse på dagsordenen/Kvægafgiftsfonden
Aldrig mere forvirret over, hvad sund mad er
- Lørdag 12.00 – 13.00
- Det Talende Køkken
Hvis du vil holde dig sund, er det så kalorier, fedt, kulhydrat eller træning, du skal prioritere? Eller er det både og – eller at spise mad, som tænder for sundhedskontakter hele vejen igennem hele vores 8 meter lange fordøjelsessystem?
Det taler Trine og Anette farverigt om – og imens får du frihed til sundhed og fif til aldrig mere at være i tvivl om hvad der er sundhedsfremmende basiskost, sundhedsneutrale kalorier – og nydelsestilskud, som du kan dosere efter dit sundhedsmål
Kom og hør hvordan din krop reagerer på uforarbejdet mad, og hvad forarbejdet mad er. Lær om, hvordan din krop danner sine egne vægttabshormoner og danner modgift mod sukker.
Kom og erstat lovprisningerne på din fødevareemballage med biologisk logik – og et stort sundhedsoverblik.
I samtalepanelet møder du:
Annette Sams, lægemiddelforsker og formidler af sund mad, der mætter og stabiliserer vores blodsukker
Trine Krebs, moderator, husholdningslærerinde og grøn chef i Food Organisation of Denmark
Alle er velkomne til at lytte og stille spørgsmål. Samtalen er støttet af Kvægafgiftsfonden