- Okse på dagsordenen/Kvægafgiftsfonden
Kan oksekød hjælpe os med at få spist mange flere bælgfrugter?
- Lørdag 10.30 – 11.30
- Samtalekøkkenet
Vi sætter kokken, bælgfrugterne, landmanden, lægemiddelforskeren og oksekødet stævne og får tips til et grønnere køkken, hvor oksekødet leverer velsmag og genkendelighed. Sammen undersøger vi om vores måltid både er sundt, velsmagende og godt for planeten. Mød lægemiddelforskeren, der ved alt om at spise, så du har et velreguleret blodsukker, kokken, som kan det med at skabe velsmag af lokale råvarer og landmanden, som gør sit ypperste for at lave højkvalitets oksekød.
I samtalepanelet møder du:
Rune Sørensen, kok og indehaver af Restaurant Hærværk
Annette Sams, lægemiddelforsker og formidler af sund mad, der mætter og stabiliserer vores blodsukker
Karl Henning Mikkelsen, biodynamisk landmand fra Brande-egnen
Trine Krebs, moderator, husholdningslærerinde og grøn chef i Food Organisation of Denmark
Alle er velkomne til at lytte og stille spørgsmål. Samtalen er støttet af Kvægafgiftsfonden