FoodSustain: Red maden med kombucha

ARoS

Har du en rynket appelsin, en tommel ingefær, et æble, en håndfuld mynteblade eller en overmoden mango, ananas, melon - vi kunne blive ved - liggende i dit køleskab? Skær det i tern, læg det i en bøtte og tag det med forbi os hos FoodSustain! Vi hjælper dig med at forlænge levetiden af maden ved at 2. fermentere det i vores økologiske, smagfulde, perlende kombucha.

Alle aktiviteter på ARoS vil være gratis for ARoS' gæster. Adgang til ARoS kræver entrebillet eller årskort.

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
13.08
10.00 – 21.00 Gratis
14.08 15.08
10.00 – 17.00 Gratis

Find event

Aros Allé 2
8000 Aarhus
Danmark

FoodSustain: Save the food with kombucha

Do you have a wrinkled orange, a thumb of ginger, an apple, a handful of mint leaves or an overripe mango, pineapple, melon - we could go on - lying in your fridge? Cut it into cubes, put it in a bucket and take it by us at FoodSustain! We help you extend the life of your food by 2. fermenting it in our organic, tasty, bubbly kombucha.

All activities on ARoS will be free for ARoS' guests. Access to ARoS requires an entrance ticket or annual pass