• Food Festival 2022

Østerssmagning Glyngøre Shellfish

  • Fredag – 04.09 Hele dagen
Glyngøre Shellfish Kom til østerssmagning med østers og Oyster Blanc eller Oyster Stout. Oyster Blanc et nyt familiemedlem til Oyster Stout, som Glyngøre Shellfish har brygget med stor succes de sidste 5år. Blanc er brygget på friske invasive Limfjordsøsters og muslingejuice. Friske østers og muslingejuice tilføres under brygningen og giver øllet en sofistikeret smag af mineraler, hvede og vild natur. Øllet er brygget på bygmalt og hvedemalt “Blanc”. Humlen, som har noter af citrus, tilføres ad to gange. De invasive Stillehavsøsters i Limfjorden truer den oprindelige fauna, derfor giver det god mening at Glyngøre Shellfish også bæredygtigt fisker disse østers. Oplevelserne er gratis og kræver ikke tilmelding.

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
2. SEPTEMBER 04.09
Hele dagen

Arrangøren

Food Festival 2022

Glyngøre Shellfish

Glyngøre Shellfish

OYSTER BLANC et nyt familiemedlem til OYSTER STOUT som vi har brygget med stor succes de sidste 5år.
Blanc er også brygget på friske invasive “Limfjordsøsters“ og en råvare mere, nemlig muslingejuice.
Friske østers og muslingejuice tilføres under brygningen og giver øllet en sofistikeret smag af mineraler, hvede og ”vild natur”.
De invasive Stillehavsøsters i Limfjorden truer den oprindelige fauna, derfor giver det god mening, at Glyngøre Shellfish også bæredygtigt fisker disse østers og bruger dem fornuftigt. Øllet er brygget på bygmalt og hvedemalt “Blanc”. Humlen, som har noter af citrus, tilføres ad to gange.
Denne øl er velegnet til fisk og skaldyr, samt god som aperitif til snacks og hygge.
Ølbrygning med historie og omtanke.
Etiketten tager udgangspunkt i ideskitsen for skaldyrsfrimærket “Limfjordsøsters” af Svend Søe Bonde og “Østersmoderen” af Billedhugger Bjørn Nørgaard