• Food Festival 2022

Verdenspremiere på fermenteret & upcyclet cola

  • Fredag – 04.09 Hele dagen
CFlora Ferment laver sunde, bæredygtige fermenterede drikke og fødevarer - fulde af mælkesyrebakterier, vitaminer, antioxidanter og polyfenoler. De brygger vores drikke på bl.a. ribs, solbær, hyben, humle og ingefær. Kom og smag deres fermenterede drikke med mulighed for at tappe og købe en flaske med hjem. Smag også på deres nye HUMMUS, lavet på fermenterede frugter fra drikkene og grønkål - økologisk og uden tilsætningsstoffer. Grønkål til morgenmad? Kom og smag vores GRØNOLA, som er lavet på den samme frugt, vi bruger til vores fermenterede drikke - det bliver til et upcyclet og bæredygtigt produkt. Grønola er et nyt produkt, i kategorien topping på morgenmaden, som består af supersunde fermenterede ingredienser som de blander, granulerer og tørrer skånsomt, således at de bevarer det fermenterede produkts mælkesyrebakterier. Udover de nævnte produkter har Flora Ferment netop udviklet en COLA i et innovationssamarbejde med Circular Coffee Community og Peter Larsen Kaffe, som er lavet på cascara (kaffekirsebær) og bioaktiv grønkål. Kom og smag på den første cola, som indeholder bioaktivt grønkål fra Green Gourmet og Cascara fra Peter Larsen Kaffe. Forskere fra AUH har netop lavet en klinisk rapport, som forklarer, at denne type grønkål kan sænke kolesteroltallet, reducere overvægt og eliminere diabetes-symptomer. Læs mere om dette studie på Green Gourmets hjemmeside. Der vil være mulighed for at købe deres produkter med hjem.

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
2. SEPTEMBER 04.09
Hele dagen

Arrangøren

Food Festival 2022

Flora Ferment

Flora Ferment laver sunde, bæredygtige fermenterede drikke og fødevarer - fulde af mælkesyrebakterier, vitaminer, antioxidanter og polyfenoler. De brygger vores drikke på bl.a. ribs, solbær, hyben, humle og ingefær. Kom og smag deres fermenterede drikke med mulighed for at tappe og købe en flaske med hjem.

Smag også på deres nye HUMMUS, lavet på fermenterede frugter fra drikkene og grønkål - økologisk og uden tilsætningsstoffer.

Grønkål til morgenmad? Kom og smag vores GRØNOLA, som er lavet på den samme frugt, vi bruger til vores fermenterede drikke - det bliver til et upcyclet og bæredygtigt produkt. Grønola er et nyt produkt, i kategorien topping på morgenmaden, som består af supersunde fermenterede ingredienser som de blander, granulerer og tørrer skånsomt, således at de bevarer det fermenterede produkts mælkesyrebakterier.

Udover de nævnte produkter har Flora Ferment netop udviklet en COLA i et innovationssamarbejde med Circular Coffee Community og Peter Larsen Kaffe, som er lavet på cascara (kaffekirsebær) og bioaktiv grønkål. Kom og smag på den første cola, som indeholder bioaktivt grønkål fra Green Gourmet og Cascara fra Peter Larsen Kaffe. Forskere fra AUH har netop lavet en klinisk rapport, som forklarer, at denne type grønkål kan sænke kolesteroltallet, reducere overvægt og eliminere diabetes-symptomer. Læs mere om dette studie på Green Gourmets hjemmeside.

Der vil være mulighed for at købe deres produkter med hjem.