KOM MED UD OG SAMLE VILDE URTER LIGE VED SIDEN AF FOOD FESTIVAL

Food Festival

Der er så meget vild mad derude, siger ejer af Wildfooding Thomas Laursen. Dette vil han bevise på denne korte urtetur lige uden for festivalområdet.

I denne workshop kan du komme med den professionelle urtesamler Thomas Laursen ud på en kort samletur lige bag festivalpladsen.

Her forklarer Thomas om de vilde planter der findes netop her, og hvad man kan med dem. Undervejs samles der ind til slåenoliven, som kan tages med hjem efter workshoppen. Nogen af de samlede urter tages med tilbage til workshopteltet, hvor det bliver til en lækker og elegant ret sammen med lidt fisk og andre lækre sager.

Thomas lever af at samle vilde urter til restauranter som Noma, Geranium, Amass, relæ, Taller og Molskroen mfl. Han laver også cocooking, ture, events og holder foredrag om den vilde natur, samt indgår i mange typer samarbejde - altid med den vilde natur som omdrejningspunkt. Der vil efter workshoppen være mulighed for at købe Thomas Laursens bog: Vild - Naturen ind i køkkenet.

Tider og priser

Dato
Tidspunkt Pris
01.09
17.30 – 19.00 200 kr.

Find event

Tangkrogen
Tangkrogen, Marselisborg Havnevej, Aarhus C, Danmark
8000 Aarhus C
Danmark

Der er så meget vild mad derude, siger ejer af Wildfooding Thomas Laursen. Dette vil han bevise på denne korte urtetur lige uden for festivalområdet.

I denne workshop kan du komme med den professionelle urtesamler Thomas Laursen ud på en kort samletur lige bag festivalpladsen.

Her forklarer Thomas om de vilde planter der findes netop her, og hvad man kan med dem. Undervejs samles der ind til slåenoliven, som kan tages med hjem efter workshoppen. Nogen af de samlede urter tages med tilbage til workshopteltet, hvor det bliver til en lækker og elegant ret sammen med lidt fisk og andre lækre sager.

Thomas lever af at samle vilde urter til restauranter som Noma, Geranium, Amass, relæ, Taller og Molskroen mfl. Han laver også cocooking, ture, events og holder foredrag om den vilde natur, samt indgår i mange typer samarbejde - altid med den vilde natur som omdrejningspunkt. Der vil efter workshoppen være mulighed for at købe Thomas Laursens bog: Vild - Naturen ind i køkkenet.