• Hvad får jeg ud af at være frivillig?
  Hvad får jeg ud af at være frivillig?

  - Du får ved minimum 9 timers arbejde 2 festivalbilletter (en til dig og en du kan give væk). Der gives ikke gratis adgang til festivalen ved under 9 timers frivilligt arbejde.

  - Fuld forplejning i Restauranten mens du arbejder

  - En vandflaske og drikkebilletter til øl, vin eller saft/sodavand

  - Den officielle Food Festival t-shirt 2020

  - Mulighed for at blive en del af et fantastisk fællesskab

  - Mulighed for at vinde skønne præmier i konkurrencerne på Facebooksiden ’Food Festival Frivillige’

  - Invitation til frivillig infomøde hvor du kan møde de andre frivillige og folkene bag Food Festival

  - En kanon hyggelig weekend med højt humør

  - Der vil være et Tak-For-Hjælpen arrangement som afrunding på Food Festival – denne ligger i oktober

 • Hvad forventes der af mig som frivillig?
  Hvad forventes der af mig som frivillig?

  Vi forventer, at du vil møde alle med et smil, er imødekommende, og at du er fleksibel. Fleksibilitet er rigtig vigtigt, for selvom vi bestræber os på, at du får den vagt i det område du ønsker, så kan det ske at der vil være behov for netop din hjælp i et andet område.

  Alle er velkomne som frivillig. Det er intet krav, at du skal vide noget om mad eller være madentusiast. Der er mange, som vælger at være frivillig for fællesskabets skyld, og muligheden for at møde nye spændende mennesker. Husk at have tøj på efter vejret.

 • Får jeg billetter til Food Festival?
  Får jeg billetter til Food Festival?

  Ja, man får 2 armbånd, som kan bruges hele weekenden ved minimum 9 timers arbejde. Der vil ikke være gratis adgang ved under 9 timers arbejde.

 • Får jeg mad?
  Får jeg mad?

  Ja, du får fuld forplejning inklusiv vand og drikkebilletter under din vagt, og du spiser med i Restauranten sammen med de andre frivillige og aktører. Så der er god mulighed for at møde nye spændende mennesker.

 • Hvornår og hvor meget skal jeg arbejde?
  Hvornår og hvor meget skal jeg arbejde?

  Du skal som minimum arbejde 9 timer fordelt på en eller flere vagter. Du er velkommen til at tage flere vagter, og dermed blive specialist inden for dit område. 

  Vagterne vil primært ligge enten fredag, lørdag eller søndag i festival-weekenden. Der er dog også nogle vagter, der skal besættes i dagene før og efter Food Festival.​

 • Hvor gammel skal jeg være?
  Hvor gammel skal jeg være?

  Som frivillig skal du være fyldt 15 år for at kunne deltage, men du skal være fyldt 18 år for at kunne varetage visse ansvarskrævende opgaver på festivalen samt at stå bag en af vores barer.

   

 • Kan jeg arbejde sammen med en ven?
  Kan jeg arbejde sammen med en ven?

  Ja du kan! I skal blot selv tilmelde jer den samme vagt.

  Det er god mulighed for, at bruge lidt kvalitetstid sammen med en kammerat eller familien, som mange af vores frivillige allerede gør. 

 • Hvilke opgaver har jeg?
  Hvilke opgaver har jeg?

  Dine arbejdsopgaver varierer alt efter hvilket område du melder dig på. Hvad der er ens for alle er, at du skal være imødekommende og fleksibel. Du kan se en beskrivelse af arbejdsområderne her.

  Når du tilmelder dig, vil du kunne se hvilke arbejdsområder/vagter der er ledige. Du kan tilmelde dig her.

 • Hvornår får jeg min vagtplan?
  Hvornår får jeg min vagtplan?

  Vi kører først til mølle princippet, så jo hurtigere du er inde og tilmelde dig, jo flere valgmuligheder har du.

  Fleksibilitet er nøgleordet, og der kan ske ændringer under selve Food Festival. Det kan ske, at der er et sted, hvor der er estimeret for mange frivillige, og et andet hvor der mangler, så det kan ske, at man bliver flyttet til et andet område. Men alle steder er sjove at arbejde i.

 • Hvad gør jeg med soveplads, når jeg ikke bor i Århus?
  Hvad gør jeg med soveplads, når jeg ikke bor i Århus?

  Når man ikke bor i Aarhus, kan det være en mulighed at leje et værelse eller en sofa via airbnb.dk. Ellers plejer folk at overnatte ved venner og bekendte, hvis man kender nogen i Aarhus. Derudover kan man altid prøve at høre de andre frivillige inde på Facebookgruppen ”Food Festival Frivillig”, om de kan have en ekstra sengeplads.