Fredag

Workshops

kl 14-16.30 : Thomas Erex – Let, lækker og vegansk kogekunst. Læs mere her

kl 17-19 : Thomas Laursen, Wildfooding – Tag på sanketur med Michelinskokkens urtesamler. Læs mere her

Foredrag og smagninger

kl 14-14.45 : Hanne Harbo, Food Trends – Få et indblik i de største Food Trends lige nu. Læs mere her

kl 15-15.45 : Lars-Henrik Lau Heckmann, Teknologisk Institut – Hør om fremtidens proteinkilde – insekter! Læs mere her

kl 16-17 : Grauballe Bryghus – Lær at kombinere øl med mad. Læs mere her 

kl 17.15-18 : LIGALAB - Kom med i ginlaboratoriet. Læs mere her

Lørdag

Workshops

Kl 11 - 13.30: Timm Vladimirs Køkken - Nemt, velsmagende og lækker. Læs mere her

kl 12-14 : Christine Fruergaard, Kagely – En hyggelig formiddag med cupcakes. Læs mere her

kl 13.45-16.30 : De 5 Gaarde – Hvem elsker ikke lette snacks og lækre drinks? Læs mere her

Foredrag og smagninger

kl 10.45-11.30 : Ost & Ko – Kom på opdagelsesrejse i mælken og ostens verden. Læs mere her

kl 14.15-15 : Ost & Ko – Kom på opdagelsesrejse i mælken og ostens verden. Læs mere her

kl 15.30-16.30 : Grauballe Bryghus – Lær at kombinere øl med mad. Læs mere her

kl 17-19 : Niels Lillelund, Jylands-posten – Hør om og smag de lækre vine fra Rhône-dalen. Læs mere her

Søndag

Workshops

kl 10.30-13.30 :  Smag for Livet – Vær med i køkkenet og skærp dine kokkeskills med nogle af Damarks bedste kokke (for 13-18-årige) Læs mere her

kl 10.45-11.15 : Social Foodies – Danmarks måske bedste flødeboller. Læs mere her

kl 11.45-12.15 : Social Foodies – Danmarks måske bedste flødeboller. Læs mere her

kl 13-15 : Timm Vladimirs Køkken – Kom i køkkenet og få en ordentlig bøf med bajer til – mandehørm for begge køn! Læs mere her

kl 15-17 : Timm Vladimirs Køkken – Bliv inspireret af det Japanske køkken og lær at lave velsmagende og vanedannende mad der imponerer! Læs mere her

Foredrag og smagninger

kl 14.30-15.30 : Dit pølsemageri – Et udpluk af nordisk pølsemageri og smag. Læs mere her

kl 12.45 - 14.15 : GRATIS Gastrojam: Smag på videnskab og håndværk. Læs mere her