Er du klar til årets Hotdog DM?

En af Danmarks nationalretter bliver for en stund gjort til topgastronomi, når Hotdog DM løber af stablen søndag den 8. september på årets Food Festival i Aarhus. I år er vi utroligt stolte af, at vi kan byde konferencier Anders Breinholt velkommen til årets hotdog fight. Anders vil undervejs interviewe de 13 deltagere om, hvilke hotdogs de har kreeret.

Hotdogkongen vender tilbage – nu som dommer

For at kunne finde den rigtige vinder, skal man selvfølgelig også have et kompetent dommerpanel. Således er kokkene Thorsten Schmidt og Henrik Jyrk dommere. Derudover så vender hotdogkongen, Michelinkok Paul Cunningham tilbage til årets konkurrence. Denne gang er det dog ikke som deltager, men som dommer til konkurrencen. Dermed er der hele to tidligere vindere, da pølsemand Brian Fink også er dommer.

 

Fantastisk stærkt felt

Sidste år vandt Michelinrestauranten MeMu fra Vejle den prestigefyldte pris, og de deltager igen i år for at forsøge at genvinde trofæet. Dog skal de op imod et af de stærkeste felter, vi nogensinde har kunnet præsentere. Således deltager blandt andet restauranter som Textur, Nimb, Tree Top, Bistro panpan fra Københavns Zoo og én af Danmarks, ja faktisk verdens, mest hypede restauranter, nemlig Rasmus Munks restaurant Alchemist i København.

Der kan ikke være tvivl om, at det bliver nogle kreative og lækre hotdogs, man kan smage til dette års Food Festival.

 

Hotdog DM er blevet en integreret del af Food Festival

Hotdog DM har de sidste seks år været en del af Food Festival. Det glæder direktør for Food Aarhus og Food Festival, Anna Lund.

 

 

”For os symboliserer Hotdog DM meget af det, vi gerne vil med festivalen. At tage noget så banalt som en hotdog og vise, hvordan den kan blive topgastronomi, når den er udtænkt af nogle af landets allerbedste kokke, men også give gæsterne inspiration til, hvordan man selv kan eksperimentere derhjemme. Til Hotdog DM ser man mesterkokke trylle med noget de fleste gæster kender, og så tage det i en helt ny retning. Det kan give inspiration til, at man kan være kreativ med selv de mest almindelige retter i sit eget køkken.”

 

Gæsterne får også muligheden for at smage

Det er dog ikke kun dommerne, der har mulighed for at smage de lækre Hotdogs. Således kan Food Festivals gæster opleve, hvordan en hotdog smager, når den har været i hænderne på en mesterkok. Det er ikke kun den bedste Hotdog, der skal findes, men også den mest kreative hotdog, og årets Hotdog Konge bliver den, der har solgt flest Hotdogs.

Al omsætning fra Hotdog DM går i år til Dyreværnet.

 

For uddybende spørgsmål til ovenstående, tag kontakt til:

 

Anna Lund, direktør for FOOD-Aarhus og Food Festival: 31 33 93 54 // Mail: anna@thefoodproject.dk

 

Eller pressechef Simon Urup: 60218766 // Mail: su@thefoodproject.dk

 

Links til fotos fra sidste års Hotdog DM findes her:

https://www.dropbox.com/sh/e5hi8y8mri0366n/AAD65zAf6oNjGaqnQYkaY1zca?dl=0

 

Her kan I se den endelige deltagerliste, samt se de tidligere års vindere:

https://www.foodfestival.dk/oplevelser/hotdog-dm/deltagerliste-2019/

 

Hotdog DM løber af stablen søndag den 8. september fra kl. 12.30 til kl.17.00