Restaurant Tabu blev vinder af Local cooking

.

I år blev vinderen af Local cooking restaurant Tabu fra Aalborg. Det blev en hård fight, hvor restauranter fra Nord-, Midt- og Sønderjylland kæmpede om, hvem der var de dygtigste til at anvende lokale råvarer. Local cooking konkurrencen blev afholdt på årets Food Festival, hvor seks restauranter fik lov til at imponere dommerpanelet foran et stort publikum.

Restaurant Tabu havde vundet deres lokale konkurrence i Nordjylland, og havde på den måde kvalificeret sig til den store finale på Food Festival.

Tabu vandt 20.000 til Guldrummet, som leverer kød til flere af landets toprestauranter.

 

 

For uddybende spørgsmål til ovenstående, tag kontakt til:

 

Anna Lund, direktør for FOOD-Aarhus og Food Festival: 31 33 93 54 // Mail: anna@thefoodproject.dk

 

Eller pressechef Simon Urup: 60218766 // Mail: su@thefoodproject.dk

 

Billeder fra konkurrencen findes her:
https://www.dropbox.com/sh/f3zxd91lvwj9b2v/AAAsiBC_PYQoZhecWsuDetr3a?dl=0