Stjernekokke indtog Food Festival

En række af landets bedste kokke indtog lørdag Food Festival. På den store Kokkescene havde seks stjernekokke skiftevis workshops på scenen, hvor 130 gæster kunne lære at lave én af kokkenes favoritretter. Gæster kunne høre anekdoter fortalt af blandt andet Søren Gericke, Michel Michaud og Paul Cunningham, imens de lavede mad med kokkene. Det var en stor succes med en masse glade gæster, der fik sig en oplevelse for livet.

På Food Festival for første gang

Iblandt de tusindvis af gæster på Food Festival, var der også gæster, der oplevede Festivalen for første gang. Blandt dem var familien Urup Baltzersen, som var taget afsted hele familien.

 

”Det er et skønt sted at holde en madfest. Jeg kan rigtig godt lide, at der både er noget for børn og voksne. Især kan jeg godt lide, at man med det nye område sætter fokus på sundhed og bæredygtighed. Nu arbejder jeg selv i sundhedsvæsenet, og det er interessant at se, hvordan man i den offentlige sektor, kan tænke kosten ind i helbredelsesprocessen, og hvordan man kan handle ind mere bæredygtigt.” siger moderen Kathrine Urup.

” Vi spiser vegetarisk derhjemme, og derfor er det fedt, at man kan få så meget inspiration på

Food Festival.”

Også Lærke på 12 år var første gang på Food Festival. Hun synes også, at det var noget af en oplevelse.

”Jeg synes, det er super fedt, at der også er en del aktiviteter for børn. Og så har jeg min egen vegetarblog, og derfor synes jeg, det er fedt, at der er så stor fokus på vegetariske produkter.”

Food Festival gør klar til sidste dag

I morgen er sidste dag på årets Food Festival. Her forventes igen tusindvis af gæster, som vil indtage Tangkrogen. Her kan gæsterne blandt andet få oplevelser på området Havet, klappe levende køer hos Arla Food Fest og ellers nyde hundredvis af smagsprøver på hele pladsen. Og så er der selvfølgelig det legendariske Hotdog DM. Her vil en række af landets bedste restauranter

 

 

 

 

 

konkurrere om at lave den bedste fortolkning af den gode hotdog. I år deltager blandt mange andre Michelinrestauranten MeMu fra Vejle og Bistro panpan fra København Zoo.

 

For uddybende spørgsmål til ovenstående, tag kontakt til:

 

Anna Lund, direktør for FOOD-Aarhus og Food Festival: 31 33 93 54 // Mail: anna@thefoodproject.dk

 

Eller pressechef Simon Urup: 60218766 // Mail: su@thefoodproject.dk

 

Links til fotos fra lørdagen findes her:

https://www.dropbox.com/sh/mrr9rqf1b8eme40/AAAQiC6Ys39hg8d7yyfoFQyDa?dl=0

 

Links til fotos fra sidste års Hotdog DM findes her:

https://www.dropbox.com/sh/e5hi8y8mri0366n/AAD65zAf6oNjGaqnQYkaY1zca?dl=0