Food Week er hele Aarhus' madfestival

Food Week er hele Aarhus' nye madfestival. I en hel uge hyldede vi smagen og oplevelserne omkring måltidet, dykkede ned i madhistorien, nørdede gastro-viden, sansede, nød og spiste dejlig mad sammen.

 

Fra mandag den 9. aug. til søndag den 15. aug. kunne du tage for dig af et væld af appetitvækkende arrangementer over hele byen, hvor der var noget for enhver uanset smag og alder.


FAQ om Food Week 

Hvorfor Food Week?

Siden 2012 har vi hvert år i september fejret den danske madscene ved et tredages mad-event på Tangkrogen. Sidste år måtte vi desværre aflyse grundet corona-restriktionerne. For at undgå, at Aarhus igen i år skulle undvære sit kulinariske samlingspunkt, udviklede vi Food Week, hvor vi spredte vores mange aktiviteter over en hel uge og ud over hele byen.

Hvem står bag Food Week?

Alle os, der de seneste mange år har stået for Food Festival på Tangkrogen, har arbejdet på at stable den nye og spændende madfestival Food Week på benene. Sammen med vores gode samarbejdspartnere har vi udviklet en festivaluge, hvor vi indbød til hundredvis af spændende madoplevelser. 

Kommer Food Festival tilbage på Tangkrogen?

Food Week er blevet til, fordi vi var usikre på, om vi i år kunne samle alle de mange madglade mennesker på Tangkrogen. Derfor gik vi i tænkeboks for at skabe en ny festival som, vi var sikre på, kunne lade sig gøre. I år afholdte vi Food Week, og vi har glædet os utrolig meget til at lukke op for posen med arrangementer for alle, der synes, at mad er spændende og vil være med til at opleve, hvad Danmarks dygtige madmennesker kan byde på.

Vi har haft susende travlt med at skabe fantastiske oplevelser til alle, der deltog. Når vi har trukket vejret og holdt en velfortjent ferie efter dette års Food Week, vil vi gå i tænkeboksen og se på, hvordan vores festival skal se ud i 2022.