Food Week er hele Aarhus' madfestival

Food Week er hele Aarhus' madfestival. Vi hylder smagen og oplevelserne omkring måltidet, dykker ned i madhistorien, nørder gastro-viden, sanser, nyder og spiser sammen i en hel uge.  

Fra mandag den 9. til søndag den 15. august kan du tage for dig af et væld af appetitvækkende arrangementer over hele byen, hvor der er noget for enhver både smag og alder. 


FAQ om Food Week 

Hvorfor Food Week?

Siden 2012 har vi hvert år i september fejret den aarhusianske madscene ved en tredages mad-event på Tangkrogen. Sidste år måtte vi aflyse grundet corona-restriktionerne. For at undgå, at Aarhus igen i år skulle undvære sit kulinariske samlingspunkt, har vi udviklet Food Week, hvor vi spreder vores mange aktiviteter over en hel uge og ud over hele byen.

Hvor skal du overnatte under Food Week?

Som gæst til Food Week har du muligheden for at få billigere overnatning på Scandic The Mayor.
Scandic The Mayor tilbyder Food Weeks gæster overnatning inklusiv morgenmad for:

  • Enkeltværelse: 895,- per nat  
  • Dobbeltværelse: 995,- per nat  

Du skal blot oplyse koden BFOO090821 ved booking via mail på themayor@scandichotels.com eller på telefon 87 32 01 00.
Både vi og Scandic The Mayor glæder os til at byde jer velkommen i Aarhus!

Hvem står bag Food Week?

Alle os, der de seneste mange år har stået for Food Festival på Tangkrogen, har arbejdet på at stable den nye og spændende madfestival på benene. Sammen med vores gode samarbejdspartnere har vi udviklet en festivaluge, hvor vi indbyder alle i Aarhus og omegn til hundredevis af spændende madoplevelser.

Kommer Food Festival tilbage på Tangkrogen?

Food Week er blevet til, fordi vi var usikre på, om vi kunne samle de mange madglade mennesker på Tangkrogen. Derfor gik vi i tænkeboks for at skabe en ny festival, som, vi var sikre på, kunne lade sig gøre. I år holder vi Food Week, og vi glæder os til at lukke op for posen med arrangementer for alle, der synes, at mad er spændende og vil være med til at opleve, hvad Aarhus´ dygtige madaktører kan byde på. Vi har susende travlt med at skabe fantastiske oplevelser til alle, der deltager. Når vi lukker og slukker for det sidste event 15. august, vil vi se på, hvordan vores festival i 2022 skal se ud.