En smuk og afslappet atmosfære

De er kendt fra Sydhavnen i Århus, hvor de har samlet både et bageri, en kaffebar, et frokostkøkken, et pizzeria og en madskole under ét tag. Her arbejder de med simple tilberedninger, lokale råvarer og masser af viden.

Holdet bag består af tidligere Michelinkokke, folk fra kokke- og konditorlandsholdet, en bager fra Randers samt passionerede nørder indenfor gastronomi, formidling, vin, kaffe og fotografi.
Holdet arbejder hver dag på at skabe en smuk og afslappet atmosfære omkring deres mad og drikke og selvfølgelig tage dem ekstra godt af deres gæster.

Menu

Forret
Gazpacho på marinerede og grillede tomater fra Sommergrønt m. Cremefraiche, urter og espelette (tørret chili).

Hovedret
Barbecuemarineret svinebryst på gammeldansk landrace og let røgede kartofler med agurkerelish og syltede ribs dertil grillet surdejshævet hvedebrød på hjemmekværnet vårhvedemel

Vi starter billetsalget mandag d. 1 juli kl. 12.00, og billetter til Birks Køkken kan købes her