På Food Festival 2017 kunne du opleve ...

Det Gode Bord

Vil du sidde til bords med hundredevis af andre madinteresserede? Vil du spise frokost på Food Festival? Er du sulten for sjov?

Under alle omstændigheder skal du på Food Festival 2017 besøge Det Gode Bord. Det Gode Bord, der er et af de gastronomiske highlights i Aarhus2017, aspirerer til at blive danmarkshistoriens største langbordsmiddag. Eventen hylder de danske selskabstraditioner og den gode samtale på tværs af bordet. Ved Det Gode Bord sidder vi side om side med familie, venner, medborgere og måske nye bekendte, vi taler, vi skåler, vi diskuterer maden på tallerkenen, og vi smager.

Det Gode Bord er bygget op omkring én samlet oplevelse og fortælling; det klassiske danske selskab, men bordet vil være inddelt i 8 zoner med hver sin madoplevelse, som går under titlerne: THE CATASTROPHIC MEAL, AR-HARN THAI, FEED THE FUTURE, MYSTERIET OM LINJERNE, DET GRØNNE ØSTJYLLAND, COOKING KIDZ, MOMIJI og NUKIGA. 

Det Gode Bord er et Aarhus2017-event, der finder sted fredag og lørdag aften via billetsalg, men får at så mange som muligt får lov at spise sig igennem Det Gode Bord, vil køkkenerne ekstraordinært holde åbent i dagstimerne for gæsterne på Food Festival. Som gæst kan man få lov at “shoppe” rundt mellem de forskellige køkkener, der vil servere mindre portioner. 

Ønsker du den fulde oplevelse af Det Gode Bord, kan du købe billet til aften-eventen her.

En billet til Det Gode Bords aftenevent giver mindst to retter samt en velkomstdrink. Billetten købes til ét køkken, som man sidder ved hele aftenen. Ligegyldigt hvilket køkken du vælger at spise ved, vil der hele aftenen være kulturelle indslag, som understøtter maden og derved skaber en helhedsoplevelse. Arrangementet foregår udendørs, med delvist overdækket siddepladser. Billetten købes på forhånd.

OBS. for at støtte op om 2017-eventen Det Gode Bord vil der i 2017 ikke være festivalområdet Foderbrættet, hvor Food Festivals gæster normalt henvises til for det ”fulde” måltid. 

Zonerne på det gode bord

Nedenfor kan du læse mere om de otte zoner.