Drop In Værksteder

Drop in værksteder finder du flere steder på festivalpladsen, her vil du altid have mulighed for selv at prøve kræfter med nogle af de forskellige aktiviteter, som de forskellige virksomheder arbejder med til dagligt. Du kan starte dit eget surdejseventyr eller få hjælp til at udnytte dine madrester fra dagen før og meget mere. Så gå på opdagelse på festivalpladsen og drop in i nogle af de mange fede drop in værksteder.

Vil du lære at syde dit eget salt?

Håndlavet Sydesalt fra den danske undergrund. Kom og se, hvordan vi syder salt og smag og bliv overrasket hos Mariager Saltcenter.

Gør det selv snaps- Lær at lave din helt egen snaps

Aalborg Akvavit vil gerne invitere Jer indenfor til vores overdådige kryddersnapse værksted. Vi har alle ingredienserne, og al den nødvendige hjælp du har brug for til at lave din helt egen fantastiske Aalborg Basis kryddersnaps.

MADPAKKE VÆRKSTED – LAV SJOVE MADPAKKER

Lad børnene lave deres egen madpakke med lækkerier og sjove overraskelser. Børnene kan vælge mellem to forskellige. Når madpakken er samlet, kan I nyde den sammen i vores hyggelige Enjoy Together område.

STOP MADSPILD Smag og bliv inspireret af Il Fornaio. Lad de gode rene råvarer gøre det hårde arbejde

STOP MADSPILD
Smag og bliv inspireret af Il Fornaio. Har du rester af tørt daggammelt brød – eller har du kogt for meget ris? Vi viser hvor fantastisk det italienske køkken er – selv med udgangspunkt i rester. Lad de gode rene råvarer gøre det hårde arbejde. Kig forbi Il Fornaio teltet.

LAV POPCORN OVER BÅL OG TILSÆT DEN SMAG SOM DU ØNSKER

De lokaler spejdere står klar til at hjælpe dig, med at lave lækre friske popcorn over bål. Når popcornene er færdige kan du tilsætte lige den smag, du har lyst til - om det er noget surt, sødt eller stærk, bestemmer du helt selv.

Meyers Surdej

Kom forbi og få en gratis Meyers surdej med dig hjem, så du kan kickstarte dit surdejsbagværk. Husk din egen beholder, ellers koster surdejen 10 kr.