Madklubben Aarhus ligger i det gamle toldkammer. Et historisk knudepunkt, hvortil varer er sejlet ind fra nær og fjern for at samles i smilets by.

På kanten af havnen, for enden af Åen, lige ved Dokk1, på letbanens dørtrin og midt i det hele finder du Madklubben Aarhus. I byens smukke Toldkammer har vi skabt et spisehus formet til og af Aarhus. Madklubbens mission er at servere fremragende mad til ualmindelig fornuftige priser. Det kan du nu opleve på Food Festival, hvor Madklubben serverer en udsøgt frokostmenu.

Madklubben har valgt den naturlige, varme Valterra, fra vores samarbejdspartner, DEKTON, til diske og servering. Valterra er en del af Wild Collection, som er designet med inspiration fra naturtræ - og trækker de varme, naturlige linjer tråde til MADKLUBBENs karakteristiske stemning. Mød DEKTON her

Menu

Frokostbearnaise - 85 kr:

Madklubbens Steak’n’Bearnaise Burger med trøffelpopcorn på siden

Glæd dig til mørt og saftigt oksekød i samspil med hjemmerørt bearnaise, syltede rødløg, sprød salat og friske tomater pakket ind i en blød brioche bolle. Som tilbehør har vi poppet vores legendariske trøffelpopcorn kendt fra bl.a. Roskilde Festival og Folkemødet.

 

Cremet perlebygotto - 65 kr:

Parmesan, spinat, friske ærter, gulerødder, grillede majs, persilleolie og krydderurter

 

Kan jeg få lidt mere grønt? - 45 kr:

Sprøde salater med edamamebønner, sesam og cashewnødder vendt i en spicy, asiatisk vinaigrette lavet på soja, ingefær, lime og chili.

 

Focaccia brød med hvidløgsmascarpone- 20 kr:

Lækkert italiensk madbrød bagt på Manitoba hvedemel og kernemælk med rosmarin og havsalt + ethvert brøds soulmate, hjemmerørt hvidløgsmascarpone

 

Grisebolcher - 10 kr:

Sprøde flæskesvær med røget paprika

 

Saltede trøffelpopcorn - 20 kr:

Lune, friskpoppede korn med trøffelolie og salt

 

Ævlekage – 35 kr:

Frisk æblekompot, luftig vaniljecreme og havreknas: Bedre kendt som ”ævlekage”.

 

Læs mere om Madklubben her