Alder har ingen betydning – medmindre du er en ost.

Toast er altid en sikker vinder og en nem go-to, når man er lidt lækkersulten!

Her er en god ost helt afgørende for slutresultatet. Michelinkokken Paul Cunningham har i samarbejde med Them Andelsmejeri, udviklet og produceret tre delikate oste. Paul Cunningham har været i Danmark siden begyndelsen af 00’erne, hvor han har spredt stjernestøv over flere danske restauranter. Første med sin egen restaurant ”The Paul” i Tivoli, og senest formåede han at få Michelin helt ud til Vesterhavet og Henne Kirkeby Kro, som nu har to michelinstjerner. Vi vil sammen trække i forklædet og kreere en gourmettoast. Så kom med i køkkenet, når Paul Cunningham finder ostene frem og pepper den klassiske toast op.

Brødet er til toasten er et Jalm&B Artisan Brød. 

Riseddike og hvid soya er leveret af yeschef

 

Lørdag d. 07.09.2019

Tid: 15.00 – 16.00

Sted: Kokkescenen

Billetpris: 50,-

Antal pladser: 130

OBS! Billetten giver kun adgang til workshoppen og ikke SELVE festivalen. Husk at købe entrebillet til den givne dag.

 

Du kan læse mere om Jalm&B her https://jalmogb.dk

Du kan læse mere om yeschef her https://www.yeschef.dk/

Køb billet