Danmarks Gastronomiske Revolution

Bliv ekspert i Danmarks gastronomiske udvikling, når Danmarks bedste madanmelder Ole Troelsø på KUN 40 minutter kan klæde dig på, til at kunne hele historien

Efter denne talk kan du til enhver tid snakke med om dengastronomiske udvikling. Du vil nemlig lære, hvordan et lille land i Norden på bare 30 år kan bevæge sig fra at være en gastronomisk udørk til at blive en verdensberømt gastronomisk destination. Du finder ud af, hvem der var hovedaktører i revolutionen, hvad deres drivkraft var, hvem nutidens stjerner står på skuldrene af, og hvad kan vi lære af historien. - Og hør hvad, der bliver næste skridt i Danmarks gastronomiske revolution!

Rimelig blæret viden at kunne føre sig frem med, efter dette foredrag!

Et vigtigt ps.! - Der kommer smagsprøver fra bl.a. Læsø jumfruhummer festival, Hansens Is, Læsø saltsyderi og Castello. Alle produkter er udvalgt, fordi de indirekte fortæller hver sin historie om, hvordan den gastronomiske udvikling også har påvirket fødevareproduktion, og vores adgang til høj kvalitet i dagligdagen.

Ole Troelsø er gastronomiredaktør på Børsen, hvor han siden 2001 har anmeldt over 700 gourmetrestauranter.


Lyder det som noget for dig?

Fredag d. 06.09.2019

Tid: 14.45 - 15.30

Sted: Kokkescenen

Billetpris: GRATIS

Antal pladser: 200

OBS! Billetten giver kun adgang til workshoppen og ikke SELVE festivalen. Husk at købe entrebillet til den givne dag.

Køb billet