Fra Frankrig til Danmark med Michelinstjerner i rygsækken.

Lær at lave tatar af mesteren selv!

Tag med på en Michelin rejse og oplev ægte badehotelsstemning, når stjernekokken Michel Michaud og Ruths Hotel sammen guider dig til at lave Michels´ berømte oksetatar. Michel Michaud har tidligere været køkkenchef på Kong Hans Kælder, som var den første restaurant i Danmark der fik tildelt en Michelinstjerne. Desuden er han kendt for sin yderst lækre og berømte kage Gateau Marcel. I dag er han at finde på det eksklusive og prestigefulde Ruths Hotel i Skagen, som I også får et drys af denne dag.    

Lørdag d. 07.09.2019

Tid: 16.30 - 17.30

Sted: Kokkescenen

Billetpris: 50,-

Antal pladser: 130

OBS! Billetten giver kun adgang til workshoppen og ikke SELVE festivalen. Husk at købe entrebillet til den givne dag.

 

Workshoppen er sponsoreret af DYRBAR

Køb billet