Skab din helt egen al dente risotto

Skab din helt egen al dente risotto med økologiske Arborioris fra Piemonte og grøntsager i sæson.

Oplev manden bag Il Fornaio og Era Ora’s Michelin-stjerne, Elvio Milleri, fortælle om sin fantastiske rejse, samt hvordan du kreerer den perfekte italienske risotto. Du kommer til at lave risotto fra bunden, naturligvis med hjælp fra Elvio og Il Fornaio’s kokke. Som i det italienske køkken er udgangspunktet vegetarisk med fokus på håndværket og få men gode råvarer. Hvidvinen som er med til at give risottoen den perfekte balance er lokalproduceret af Svendborg Vingaard. Du kan se frem til en underholdende, smagfuld og dejlig cremet workshop.

Lørdag d. 07.09.2019

Du kan læse mere om Il Fornaio her

Du kan læse mere om vinproducentenerne Grands Vin her og Svendborg Vingaard her.

Tid: 10.30 - 11.30

Sted: Kokkescenen

Billetpris: 50,-

Antal pladser: 130

OBS! Billetten giver kun adgang til workshoppen og ikke SELVE festivalen. Husk at købe entrebillet til den givne dag.

Køb billet