Smag på gin og myrer. Sams Island Gin er lavet på myrer fra Samsø. Kom og smag dem begge.

Sams Island Distillery er et small batch destilleri på Samsø. Vi har en passion for at lave kvalitetsalkohol hovedsagelig fra produkter, der findes på Samsø.

Vi laver den unikke Sams Island Gin, der får sin smag fra myrer. Orange-myren (Lasius Fuliginosus) giver Sams Island Gin en behagelig og distinkt ”orange” smag. En smag der kan sammenlignes med appelsinskræl eller citronmelisse. Myrerne opsamles manuelt og lokalt på Samsø med sugerør. Vi bruger også både modne og umodne enebær til at få en nedtonet, subtil og behagelig enebærsmag. Hver flaske er nummereret.

Udover Sams Island Gin producerer vi også Sams Island RÅM. En nordisk "Rom" lavet på danske sukkerroer. Sams Island RÅM får sin smag og farve efter at have lagret på egetræ fra Samsø. Hver flaske er nummereret.

Sams Island Vodka er en smagfuld vodka lavet på Samsø-kartofler. Sams Island Vodka har en behagelig "jordisk" smag. Samsø-kartoflerne efterlader tydelige noter i denne vodka, der giver referencer til duften af en nypløjet mark om foråret.

Læs mere om Sams Island Distillery her