Nordens største madfestival sluttede af med maner

Søndag markerede afslutningen på den ottende Food Festival, og den sluttede af med maner. Blandt andet bød søndag på det traditionsrige Hotdog DM, hvor Danmarks bedste hotdog blev fundet. Med tusindvis af besøgende hver dag, var årets Food Festival endnu en succes.

Læs mere →
Stjernekokke indtog Food Festival

En række af landets bedste kokke indtog lørdag Food Festival. På den store Kokkescene havde seks stjernekokke skiftevis workshops på scenen, hvor 130 gæster kunne lære at lave én af kokkenes favoritretter. Gæster kunne høre anekdoter fortalt af blandt andet Søren Gericke, Michel Michaud og Paul Cunningham, imens de lavede mad med kokkene. Det var en stor succes med en masse glade gæster, der fik sig en oplevelse for livet.

Læs mere →
Tusindvis af glade gæster var med til at åbne Food Festival

I dag åbnede årets Food Festival, og den startede med maner. Rundt på pladsen kunne gæsterne blandt andet komme til workshop med Timm Vladimir, blive ekspert i Danmarks gastronomiske udvikling med Ole Troelsø, og gå i krig i alverdens smagsprøver. Festivalen blev åbnet med taler af Anna Lund, direktør for Food Aarhus og Food Festival, Regionsrådsformand i Region Midtjylland Anders Kühnau, Erhvervsminister Simon Kollerup og minister for fødevarer, fiskeri, ligestilling, og nordisk samarbejde Mogens Jensen. Så prominente besøg viser, at politikerne tager fødevarebranchen og gastronomien seriøst, da det både skaber omsætning og arbejdspladser herhjemme. Derudover er der store eksportmuligheder i gastronomien, som giver vækst til hele samfundet.

Læs mere →
Er du klar til årets Hotdog DM?

En af Danmarks nationalretter bliver for en stund gjort til topgastronomi, når Hotdog DM løber af stablen søndag den 8. september på årets Food Festival i Aarhus. I år er vi utroligt stolte af, at vi kan byde konferencier Anders Breinholt velkommen til årets hotdog fight. Anders vil undervejs interviewe de 13 deltagere om, hvilke hotdogs de har kreeret.

Læs mere →
Program 2019
Læs mere →
FOOD FESTIVAL
Læs mere →
Området Nordiske Dråber

I Danmark har vi igennem de seneste år fået markant flere mikrobryggerier, destillerier og sågar vinproducenter. Denne udvikling ser ud til at forsætte, og faktisk er det ikke mængden, der er mest overvældende, men kvaliteten af det, der bliver produceret.

Læs mere →
Kom og lav mad med nogle af Danmarks bedste kokke

Har du altid drømt om at lave mad med en mesterkok? Nu giver Food Festival dig muligheden for at lave mad med nogle af de kokke, der har betydet mest for dansk gastronomi.

Læs mere →
Food Festival byder velkommen til Nordens største Mad Festival

Den 6. - 8. september bliver Tangkrogen i Aarhus forvandlet til et område for Nordens største madfestival, når Food Festival 2019 løber af stablen. I år på festivalen er der både noget for madnørderne men også for dem, der vil have inspiration til hverdagen.

Læs mere →