Food Festival var en stor succes selvom vejret drillede

Formidabel madstemning, hundredvis af spektakulære madoplevelser og 28.000 besøgende gør dette års festival til én af de bedste i Food Festivals historie.

Læs mere →
Restaurant Me Mu vinder hotdog DM 2018

Me Mu og kokken Lasse Starup laver Danmarks absolut bedste hotdog. Det var dommerne enige om, da Hotdog DM 2018 blev afholdt under Food Festival i Aarhus.

Læs mere →
Op mod 1.500 personer fra fødevarebranchen mødes på Food Festival

Food Festival kommer i år til at være mødested for hele den danske fødevarebranche. Mere end 30 forskellige branchearrangementer er i støbeskeen og op mod 1.500 personer fra den danske fødevarebranche melder deres ankomst til festivalen.

Læs mere →
Food Festival samler Danmark til én stor madfest

Den 7.-9. september bliver Tangkrogen i Aarhus forvandlet til én stor madfest, når Food Festival 2018 løber af stablen. I år bliver festivalen mere sprudlende, velsmagende og ikke mindst mere børnevenlig end nogensinde før.

Læs mere →
Stjernekokke hylder hele Danmarks hotdog

Den er de sidste 10 år flyttet fra pølsevognene og hele vejen ind på restauranterne, og så har den siden 2008 haft sit helt eget Danmarksmesterskab. På Food Festival kan du være med til at hylde hele Danmarks hotdog.

Læs mere →
Syv ting du mestrer efter du har været på Food Festival

På Food Festival kan du ikke blot iagttage og smage, du kan også deltage i en række foredrag og workshops, som klæder dig på til at kunne blære dig i dit eget køkken. Her får du en forsmag på nogle af de mange lærerige arrangementer, der bliver afholdt i løbet af festivalen.

Læs mere →
Jyllands Posten Annoncetillæg

Ses vi på Nordens største madfestival?

Læs mere →
Nu skal fødevareentreprenørenes vildskab testes

Toppen af dansk fødevare-iværksætteri indgår et nyt samarbejde om at give 10 iværksættere i fødevaresektoren mulighed for at komme helt tæt på forbrugerne til Danmarks største fødevarefestival, Food Festival. I et unikt ”laboratorium” kan festivaldeltagerne udfordre virksomhederne på deres nyeste produkter – og virksomhederne får værdifuld viden med hjem til den videre udvikling.

Læs mere →
Arla inviterer til fest i Aarhus og København

For sjette år i træk inviterer Arla børn og barnlige sjæle til Arla Food Fest. Madfestivalen fejrer de gode madvaner med sjove oplevelser og underholdning. For første gang afholdes Arla Food Fest i to byer, og du kan deltage i København fra 1.-2. september og i Aarhus fra 7.-9. september. Programmet byder begge steder på alt fra blodige madshows og leg med kokasser til koncerter med bl.a. Anya, Skinz samt Mika og Tobias.

Læs mere →