Deltagerne og deres hotdog

Deltagerne i heat 1 sælger hotdogs mellem kl. 12.30 – 13.30.  
Deltagerne i heat 2 sælger hotdogs mellem 14.30 – 15.30 

Køb dine kuponer her.

Heat 1

Deltager: Restaurant Fauna  

Holdkaptajn: Nicklas Thellufsen & Mikael Kopp 

Restaurant Fauna’s hotdog ”Vildsvin - Flora – Fauna”:

Deres hotdog af lavet af det lækreste nordjyske vildsvin, samt gode smage af ramsløg og solbær.

 

Deltager: À-PART VINBAR

Holdkaptajn: Peter Frew & Rolf Nordentoft  

Á-PART VIN BAR’s hotdog ”Et ordentligt svin”:

En hotdog med pølse fra Nørre Søby slagteren, brioche brød, ramsløgs relish, æble-fennikel remoulade, trøffel ketchup og sød estragonsennep. Toppet med helstegt pattegris & svær. 

 

Deltager: MUSETH Butcher’s Manifesto  

Holdkaptajn: Michael Museth 

MUSETH Butcher’s Manifesto’s hotdog:

Museths hotdog er en fermenteret grillpølse, omgivet af hjemmebagt brød. Toppet med sæsonens sylt og hjemmelavede toppings.

 

Deltager: Restaurant Teddy

Holdkaptajn: Martin Bjørn  

Restaurant Teddy’s hotdog ”Teddy-veggie”:

Veggie-dog med "pølse" af knoldselleri og svamperagout som hviler i en blød maltbrioche.

 

Deltager: Oké - Ruths Hotel  

Holdkaptajn: Søren Barkholt Tønnersen 

Okés hotdog The Typhoon Shelter Dog:

En helt særlig hotdog med friteret kongekrabbe, mayo og relish inspireret af de oprindelige smage fra det sydlige Hong Kong. Afsluttet med asiatisk slaw, som består af grøn mango, grøn papaya og glaskål, pyntet med friske koriander og ristet sesam.     

 

Deltager: Restaurant Textur 

Holdkaptajn: Sebastian Pedersen 

Restaurant Texturs hotdogThe American Dream:

Following The American Dream to New York, they decided to make a hotdog from the streets of New York, but with a twist of Denmark. They are making the classic hotdog but with a sausage made from game, wrapped in a crispy butter dough bun, topped with the classic ketchup and mustard condiments.  

 

Deltager: Pasfall 

Holdkaptajn: Rene Thrane 

Pasfalls hotdog "Back TO THE 80s":

Luftigt hvedebrød med klassisk rød pølse på øko gris serveret med hjemmelavede ketter, remo, sennep samt sprøde løg og syltede agurker.

 

Deltager: Falsters Kyst, Pomle Nakke og Hesnæs Havn  

Holdkaptajn: Christoffer Brink Færch og Mette Dahlgaard

Falsters hotdog ”Den lille vilde serveret med et hint af sommer på flaske”:

Sydhavsøernes bedste pølse lavet på en base af lokal øko-gris og snegle, serveret med farseret morkel med rillette af svineskank. Toppet med en variation af løg fra Falsters marker, remulade på Karl Johan, krydret med lokalt sankede urter. Det hele serveret på en bund af briochebrød fra eget bageri med ost fra Hårbølle Mejeri. På siden følger en kold og læskende pilsner "Sommer" udviklet i samarbejde med Møns Bryghus. 

 

Heat 2

Deltager: Den Hvide Hest Kolding 

Holdkaptajn: Mikael Madsen 

Den Hvide Hest Koldings hotdog ”Dog Of Nature 2.0 goes local”:

Pølse på glad gris fra Ladegård Duroc i Børkop i brød fra Seest Bageri toppet med hjemmelavet mayonnaise på røget marv, Ømands peber bacon, urter, kål, løg, bacon og æbler. Pyntet med Lyksvad Caviar fra Ryans Fisk.

 

Deltager: Den gamle stald & Det grønne museum 

Holdkaptajn: Martin Steentoft  

Deres hotdog ”En Harald Blåtand i svøb”:

De har nørdet i historiebøgerne og brugt eksperimentalarkæologi og krydret den nyere madhistorie og skabt en ”Harald Blåtand i svøp”. Alle ingredienser er påvist gennem arkæologiske udgravninger, helt til hvordan måden pølsen stoppes på, til kornet i brødet og bagningen. Kortfattet, så inviterer de på en smagsoplevelse igennem oldtiden, krydret med de bedste råvarer og håndværksmæssige teknikker.

 

Deltager: Dragsholm Slot

Holdkaptajn: Jeppe Foldager  

Dragsholm Slots hotdog ”Baron i lammefjords kano”:

Pølse på slottets skovgrise og sidste års fjervildt, sprød eclair med ost og tang fra Ordup næs, sennepsrelish med ramsløg fra haven, creme på fermenterede kirsebærblade og sommerens sylt, svenske kantareller og sprød hamp fra Søren. 

 

Deltager: Big Farm Boys  

Holdkaptajn: Erik Storgaard 

Big Farm boys' hotdog ”Redneck hotdog”:

Der er kælet for hver en detalje med vildsvin pølse, koldhævede surdejsbrød, pimpet remulade med twist af mango, karry og meget mere – og den er toppet af med en sprød overraskelse.

 

Deltager: Atelier 33 

Holdkaptajn: Frederik Madsen 

Atelier 33’s hotdog ”La Parisienne”:

Deres hotdog fremstår som en hyggelig tur gennem Paris' gader, hvor der fortolkes på den bund klassiske sandwich Jambon-beurre. 

 

Deltager: Cortsen Dining

Holdkaptajn: Mads Cortsen  

Corsten Dining’s hotdog ”En risten på steroider”:

Et klassisk pølsebrød med brunet smør og boghvede. En pølse pumpet med stegt marv, timut peber, sennepskorn og fennikelfrø. Ketchup med tomateddike, remo med kantareller, morkler og dijon. 

 

Deltager: Froggy´s cafe

Holdkaptajn: Anders Jensen 

Froggy’s cafés hotdog ”Svinet”:

Krydderpølse i baconsvøb, æble ingefær relish, krydderurter mayo, secret sauce. Toppet med løgringe og æbler.