Mød op mod 1.500 mennesker fra fødevarebranchen

Fredag, inden festivalen åbner for folket, laver vi et eksklusivt arrangement for hele fødevare- og turismebranchen. Vi kalder det Branchefredag. Fra klokken 10.00-13.00 fredag d. 6. september får du tid og ro til at møde alle i branchen på én dag. 

Dem kan du møde
Branchefredag er ikke for alle og enhver. Vores ambition er, at invitere folk der er relevante, så du udelukkende møder folk, der kan give dig værdi i forhold til dit arbejde. Vi inviterer derfor folk fra detailhandlen, foodservicesektoren, indkøbere, fødevarevirksomheder, uddannelsesinstitutioner, vidensmedarbejdere i fødevarebranchen, leverandører til fødevarebranchen og turismeerhvervet.

Formålet med Branchefredag er at anvende Food Festival og hele det store set up som en effektiv adgang til viden om, hvad der rør sig på den danske fødevarescene.

Du får uformel adgang til både virksomheder, indkøbere, vidensinstitutioner og ny indsigt i trends, viden, produkter og service. 

Praktisk info: 

  • Food Festival etablerer gerne kontakt til deltagende virksomheder i forbindelse med Branchefredag, så tøv ikke med at tage fat i os, hvis du mener, vi kan hjælpe dig.   
  • Du har også mulighed for at opleve en mere fyldt plads ved at blive på pladsen fredag, eller komme ned på en af festivalens andre dage, da din billet til branchefredag også inkluderer indgang til festivalen.
  • Billetterne koster 88 kr. ex. moms og sidste tilmelding er 31. august 2019.
  • Alle deltagere får en keyhanger. Derfor vil vi bede dig om at udfylde titel og virksomhed, når du tilmelder sig branchefredag.

 

Køb billet til Branchefredag her