Sådan kan du være med på Food Festival

Den 1. - 3. september går det endnu en gang løs på Tangkrogen i Aarhus, hvor Food Festival danner rammen om Danmarks største madfestival og tre dage sprængfyldt med madoplevelser, smagsprøver, lærerige workshops og nye smagsindtryk.  

Der er flere muligheder for at deltage på Food Festival:

Fristen for tilmeldinger til stande, workshops og branchearrangementer er den 1. juni 2023. 

Jo tidligere I melder ind, jo større er mulighederne. 

Book en aktivitetsstand  

Er I en virksomhed, organisation, forening eller lignende, så er I velkomne på Food Festival!

I kan søge om en  aktivitetsstand, hvorfra I kan sprede jeres budskab og jeres fantastiske produkter. Det er et krav, at budskabet er madrelevant og byder på involverende madaktiviteter, herunder smagsprøver. Priser varierer efter ønske om set-up, hvor der kan vælges alt fra 9 m2 og op til over 100m2. Her er det kun jeres fantasi, der sætter grænserne. 

Tilmed jer med en aktivitetsstand i formularen herunder senest den 1. juni 2023. Jo tidligere I melder ind, jo større er mulighederne.  

Velgørende foreninger, NGO’er med få midler og nonprofit initiativer inden for madens verden kan søge om en aktivitetsstand til en nedsat pris. Hvis I opfylder ovenstående kriterier, kan I ansøge via formularen og tilføje en note, eller skrive en mail til projektleder, Mikkel Overgaard, på mop@thefoodproject.dk 

Tilmeld en STAND

Arrangør i aktivitetsteltene  

Der er åben for tilmeldinger i Food Festivals forskellige aktivitetstelte, hvor du kan lave masterclasses, smagninger, workshops og meget andet, der involverer gode danske råvarer og produkter. 

Sidste år havde vi mere en 25 aktiviteter med alt fra Karen Blixens spisevaner på Djursland til madhåndværk med kok Søren Gericke. 

I år har vi fire forskellige scener:

  • Fælleskøkkenet 
  • Gildesalen 
  • Samtalekøkkenet 
  • Kål & Ko Køkkenet 

Har du en god idé til et spændende indslag, så meld ind i formularen herunder: 

Tilmed indslag i AKTIVITETSTELTENE

Aktiviteter for børn 

Den næste generation er helt essentiel for at udvikle Maddanmark hen over de næste mange år. Vi lægger derfor vægt på at tilbyde gode og lærerige aktiviteter for børn, og i området Mad & Børn er der fuld fokus på mad i børnehøjde.  

Har du den gode idé og har du lyst til at bidrage specifikt til dette spor, så skriv til projektleder for Mad & Børn, Julie Høg Jensen på jhj@thefoodproject.dk

Send EN MAIL med din gode idé!

Afhold arrangement på Food Festival

Afhold jeres næste brancheevent i nye, spændende rammer på Food Festival. Med mere end 250 fødevarevirksomheder samlet ét sted er festivalen et unikt sted at netværke og mødes om faglige emner.  

Ansøg i følgende link, hvor I kan beskrive formålet med arrangementet, målgruppen for deltagere, estimeret antal gæster. Så guider vi jer igennem resten.   

Prisen afhænger af antal, størrelse facilitet osv. 

Afhold arrangement på Food Festival