Smagsoplevelser og netværksdebat

Food Organisation of Denmark inviterer til inspirationsdag for professionelle fredag den 1. september kl. 11.00-13.00. Arrangementet er gratis, men kræver en billet.


Om Okse på Dagsordenen

Okse på Dagsordenen er et fagligt brancheevent med fokus på oksekød, som et smagfuldt bidrag til det grønne køkken. I fællesskab skaber vi rammerne for de vigtige samtaler om madkultur og madglæde samt behovet for nye og konkrete redskaber til at få mængde, kvalitet, velsmag og økonomi til at gå op i en højere enhed.

Vi inviterer fødevarebranchen til netværks- debat om fremtidens oksekød. Det handler om metoder, inspiration, vidensdeling samt erfaringer og du er medvært.


Inviter dit netværk

Tag del i debatten. Som medvært kan du sende invitationen videre til de gæster, som du mener kan bidrage til samtalen — og dem som vil nyde at få inspiration til at sælge oksekød på nye måder.

Med fokus sæsonernes grøntsager har vi udviklet 20 opskrifter på nemme hverdagsretter, hvor oksekødet giver smag og næring, mens det grønne får lov at fylde på tallerkenen. Dyk ned i en verden af smag her.


Som deltager får du adgang til Food Festival fredag den 1. september. Læs mere om programmet her.

Det praktiske

Dato er fredag den 1. september, 11:00-13:00.

Sted er Gildesalen, Food Festival, Tangkrogen Aarhus.

Tilmelding arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. Du kan tilmelde dig via linket nedenfor.

Antal pladser er 150, så det er først til mølle.

Målgruppen er landmænd, slagterier, organisationer, gourmetslagtere, detailslagtere, professionelle køkkenfolk, grossister, detaillister, presse og politikere, til netværksdebat om fremtidens oksekød. 


Det er gratis at deltage. 

Ved spørgsmål kontakt Food Festival, info@thefoodprojetc.dk  

Tilmeld dig Okse på Dagsordenen her
  • MADFÆLLESSKAB
  • FOOD
  • Kvægafgiftsfonden