Grønt køkken og glade gæster

Madfællesskabet inviterer til inspirationsdag for professionelle køkkener fredag den 2. september kl. 9.00-13.00 

Inspirationsdagen er forbeholdt offentlige køkkener.

I både klimaet og sundhedens navn skal vi skære ned på kødet og spise mere grønt og planterigt. Her spiller de professionelle køkkener en vigtig rolle. At skrue op for den planterige mad skaber nye behov for både produkter og kompetencer hos medarbejderne i de professionelle køkkener, som stadig skal lave velsmagende og mættende mad. 

Her kommer mejerivarerne ind i billedet som en vigtig spiller i forhold til at give grønne retter fylde og smag. Gode mejerivarer er en vigtig del af fremtidens grønne gastronomi, og til inspirationsdagen sætter vi fokus på, hvordan mejeri kan booste den grønne gastronomi med smag og fylde. 

Inspirationsdagen finder sted på Food Festivals helt nye område Kål & Ko, hvor mejeri og grønt står sammen og fortæller den gode historie om, hvordan kålen og koen gør hinanden bedre. 

Programmet bliver en kombination af inspirationsoplæg fra Kål & Ko scenen, en tur forbi workshopteltet til smagsprøver der illustrerer og inspirerer i forhold til gode koblinger mellem mejeri og grønt samt en Food Walk til Kål & Ko områdets stande, så der bliver mulighed for inspiration og snak med de medvirkende aktører inden for mejeri og grønt.

 

Detaljeret program er klar primo august.  

Tilmeld her

Tilmeldingsfrist: torsdag den 25. august 

Inspirationsdagen er målrettet professionelle køkkener og deltagelse er gratis (no show fee 500 kr.) 

Som deltager i inspirationsdagen får du automatisk adgang til Food Festival fredag den 2. september. 

Ved spørgsmål kontakt Johanne Birn, johannebirn@thefoodproject.dk 

  • MADFÆLLESSKAB
  • NordDjurs
  • Syddjurs
  • Midt
  • Aarhus Kommune
  • FOOD