FOOD FESTIVAL 2020 ER DESVÆRRE AFLYST, MEN VI VENDER STÆRKT TILBAGE I 2021!

Bliv en del af Food Festival 2021

Skal din virksomhed være en del af Nordens største madfestival? Så meld dig som aktør, når Food Festival samler madinteresserede, børn med nysgerrige smagsløg, prominente danske kokke, producenter, forskere og formidlere.

Som aktør på Food Festival, får du en unik mulighed for at nå de danske forbrugere. Med 30.000 gæster henover 3 dage er Food Festival det perfekte sted, hvis du vil øge kendskabet til din virksomhed. Uanset om dit mål er fastholde forbrugernes billede af din virksomhed, om du vil teste nye produkter, eller om du er en ny virksomhed, som skal have gjort forbrugerne opmærksomme på din virksomhed, så er Food Festival et fantastisk tilbud til dig.

Ned til vandet, på Tankrogen i Aarhus, har vi lavet en 45.000 m2 stor festivalplads, hvor vi tilbyder fødevarevirksomheder unikke rammer for at præsentere netop din virksomhed. Det gælder både til de over 30.000 gæster, men også resten af branchen og indkøbere, hvor særligt Branchefredag, giver dig muligheden for at komme i kontakt med indkøbere, fremtidige samarbejdspartnere etc.