Hvad er Food Festival?

Skal din virksomhed være en del af Nordens største madfestival? Så meld dig som aktør, når Food Festival samler madinteresserede, børn med nysgerrige smagsløg, prominente danske kokke, producenter, forskere og formidlere.

Som aktør på Food Festival, får du en unik mulighed for at nå de danske forbrugere. Med 30.000 gæster henover 3 dage er Food Festival det perfekte sted, hvis du vil øge kendskabet til din virksomhed. Uanset om dit mål er fastholde forbrugernes billede af din virksomhed, om du vil teste nye produkter, eller om du er en ny virksomhed, som skal have gjort forbrugerne opmærksomme på din virksomhed, så er Food Festival et fantastisk tilbud til dig.

Ned til vandet, på Tankrogen i Aarhus, har vi lavet en 45.000 m2 stor festivalplads, hvor vi tilbyder fødevarevirksomheder unikke rammer for at præsentere netop din virksomhed. Det gælder både til de over 30.000 gæster, men også resten af branchen og indkøbere, hvor særligt Branchefredag, giver dig muligheden for at komme i kontakt med indkøbere, fremtidige samarbejdspartnere etc.

F.A.Q

 • Hvad koster det at deltage?
  Hvad koster det at deltage?

  Der er ikke nogen fast pris for deltagelse på Food Festival; der udarbejdes individuelle priser, alt afhængig af den enkelte aktørs behov. Food Festival hjælper gerne med at skræddersy en løsning, som du bliver glad for. 

  Muslingegryde.jpg
 • Hvordan kontakter jeg Food Festival?
  Hvordan kontakter jeg Food Festival?

  Du kan enten ringe direkte til Food Festival kontoret på telefon +45 53 53 00 55, eller du kan skrive til os på info@thefoodproject.dk.

 • Hvad skal virksomheder tilbyde gæsterne?
  Hvad skal virksomheder tilbyde gæsterne?

  Som udgangspunkt skal man som aktør være til stede under hele festivalens åbningstid, uddele smagsprøver og bidrage med en involverende aktivitet. 

 • Må jeg sælge mine produkter til publikum?
  Må jeg sælge mine produkter til publikum?

  Ja! Som aktør må du gerne sælge dine produkter på Food Festival. Dog skal du tilbyde gæsterne et godt festivaltilbud.

 • Hvornår afholdes Food Festival?
  Hvornår afholdes Food Festival?

  Food Festival afholdes i år den 4. - 6. september 2020 på Tangkrogen i Aarhus. 

 • Hvornår er der deadline for tilmelding?
  Hvornår er der deadline for tilmelding?

  Ansøgning om at deltage på Food Festival 2020 inden d. 1. april 2020 her

  Du er også velkommen til, at kontakte os på info@thefoodproject.dk.