Fremtidens Fødevarer

Fremtidens Fødevarer

Kom og bliv klogere, når Tænketanken Frej stiller skarpt på, hvad fremtiden bringer, og hvilke fødevarer der tendere.

Hør Milena Corredig fra iFOOD AU fortælle, hvordan vi spiser om 10 år. Jessica Aschemann-Witzel fra Aarhus Universitet fra fortæller om, hvordan vi når i mål med udviklingen om mindre mængder, og hvordan man kan få den store mængde af forbrugerne til at tilpasse sig fremtidens spisevaner.

Arrangementet sluttes af med en debat og mulighed for at stille spørgsmål.

 

OBS! Arrangementet vil være på engelsk.

 

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig. Hent en billet og reserver din plads.

Arrangementet afholdes lørdag d. 7. september kl. 17.00-18.15.

Køb billet

Arrangementet afholdes af Tænktetanken Frej i samarbejde med JA

  • JA