Mejeriforeningen

Ostesmagning

Hvad er en god ost? Hvordan smager man på den? Og kan en dansk skæreost være en stor gastronomisk oplevelse? Tag med til lækker ostesmagning med Ost & ko og Mejeriforeningen.

Kom med til et grundkursus i osteforståelse, når Mejeriforeningen og ostekulturkampagnen Ost & ko inviterer til smagning af 6 lækre danske oste og en gennemgang af smageteknik og de vigtigste parametre til vurdering af ostekvalitet.

Osteformidler Rasmus Holmgård tegner og fortæller, mens du sætter tænderne i de udvalgte smagsprøver. Vi smager 4-5 forskellige ostetyper og giver et særligt fokus til den klassiske danske skæreost, som let kommer til at stå i skyggen af de bløde, skimlede og faste oste. Er det rimeligt - eller kan en skæreost også give en stor gastronomisk oplevelse?

Smag selv, når vi leger med maden søndag 8. september kl. 13.30 og igen kl. 16.00.

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig. Hent en billet og reserver din plads.

Læs meget mere om ost og ostekultur her.

Køb billet