Bliv frivillig på Food Festival 2023!

Er du vild med sociale arrangementer, mad og ikke bange for at tage ved? Så meld dig som frivillig på Tangkrogen den 1.-3. september, når Danmarks største madfestival skydes i gang.

Hvert år samles mere end 400 madinteresserede og dedikerede frivillige til Food Festival. Som foodie bliver du en del af et socialt og fantastisk festivalteam, og et unikt fællesskab med en masse andre skønne mennesker. Samtidig får du muligheden for at udvide dit netværk og få nogle uforglemmelige dage på Food Festival.

Frivillige er centrale brikker i vores enorme Food Festival-puslespil; uden jer ville Food Festival ganske enkelt ikke kunne lade sig gøre! Derfor ville vi blive enormt glade, hvis du har lyst til at være en del af Food Festival-teamet og tilmelder dig som frivillig. Tag endelig gerne en ven, veninde, kæreste you name it, under armen fordi; Jo flere, jo bedre!

De fleste vagter er på mellem 5 og 6 timer og du bestemmer selv om du vil være med hele weekenden eller bare en enkelt vagt på nogle timer. Der vil være opgaver for enhver smag, og vi vil selvfølgelig gøre vores bedste for at det bliver en fantastisk oplevelse for jer. Vi sørger naturligvis for fuld forplejning – for på Danmarks største madfestival skal man hverken sulte eller tørste. 

Lyder det som noget for dig? Så send en tilmelding afsted til vores frivilligkoordinator, Caroline Svejsø, på mail: csv@thefoodproject.dk

Bliv en del af foodie-fællesskabet på Facebook

Op til festival vil der løbende komme små opdateringer gennem vores Facebook-gruppe. Her kan du se generel information, få nyheder om nye vagter eller tiltag og deltage i konkurrencer for alle jer dejlige frivillige. 

Find Facebook-gruppen her

Har du spørgsmål til det at være frivillig på Food Festival?

Da vi endnu ikke har åbnet for vagtsystemet, og du bare ikke kan vente med at sende en ansøgning afsted, så har du mulighed for allerede nu at forhåndstilmelde hos vores frivilligkoordinator, Caroline Svejsø, på mail: csv@thefoodproject.dk eller på telefon: 29 80 30 20