Kommercialisering af bæredygtig fødevareproduktion
Fra gode hensigter til dokumenteret effekt

Bæredygtighed er blevet et afgørende forretningsparameter for danske fødevarevirksomheder. Det stiller helt nye krav til strategi og dokumentation, men hvordan griber man opgaven an i praksis?

Til Branchefredag møder du eksperter og fødevarevirksomheder, der arbejder med implementering af ESG, cirkulær økonomi og opfyldelse af FN’s bæredygtighedsmål.

Du får bl.a. svar på:

  • Hvilke lovkrav danske virksomheder står over for
  • Hvordan de praktiske erfaringer med CO2-målinger i klimavenlig produktion ser ud
  • Hvordan du arbejder med science-based targets
  • Hvad Klimamærket omfatter, og hvordan det kan implementeres
  • Hvilke klimadata Coop og Salling vil forvente af deres leverandører

Der bliver rig mulighed for at netværke med andre deltagere, udveksle idéer og få praktiske råd om bæredygtig- hed i forretningen. Branchefredag er designet til at give dig indsigt, inspiration og kontakter, der kan hjælpe dig med at udvikle og implementere bæredygtige strategier i din virksomhed.

 

HUSK: Som deltager i Branchefredag har du adgang til hele festivalpladsen resten af dagen

Rund din Branchefredag af med lidt kollega-hygge:
Festivalområderne Spisestuen og Nordiske Dråber serverer alt godt til ganen helt til
kl. 20.30

PROGRAM

Kl. 9.00 Kaffe og morgenmad


Kl. 9.30 Kommercialisering af bæredygtighed
Velkomst ved Niels Jensen CEO MLDK og Gyda Bay leder af Food Innovation House


Kl. 9.35
Hvordan kunstig intelligens accelerer bæredygtighed hos formålsdrevne virksomheder
Christian Erfurt, Co-founder & Chief Evangelist, be my eyes


Kl. 9.45 Klimaklar produktion – erfaringer CO2 målinger og data

Mette Gyde Møller, Underdirektør Dansk Industri


Kl. 10.00 Afkobling2030 – bæredygtighed i værdikæden

Gyda Bay, leder af Food Innovation House


Kl. 10.10 Erfaringer fra Klimakvickly

Jonas Engberg, Klimachef, COOP


Kl. 10.25 Kommercialisering af bæredygtighed

Niels Jensen, CEO MLDK


Kl. 10.40 Udarbejdelse og implementering af bæredygtighedsstrategier hos Meyers Madhus

Peter Rønn-Petersen, Direktør Meyers Madhus


Kl. 11.00 Debat: Kommercialisering af bæredygtighed

  • Peter Rønn-Petersen, Direktør Meyers Madhus
  • Jakob Skovgaard, CEO PlanetDairy
  • Niels Jensen, CEO MLDK
  • Louise Funch, Sustainability Manager, SallingJørgen Andersen, CEO Dandy Business Park

Moderator, Gyda Bay leder af Food Innovation House


Kl. 11.30 Netværk og forfriskninger
i Coops festival-lounge


Kl. 12.00 VIP-adgang til festivalen, kun for fødevarebranchen

Oplev festivalen på egen hånd – eller spring med på en Food Walk, hvor Gyda Bay (Food Innovation House) guider dig til festivalens mest innovative og inspirerende virksomheder indenfor ESG, cirkulær økonomi og bæredygtighedsmål.


Kl. 16.00 Officiel åbning af Food Festival 2023 i teltet ”Gildesalen”

 

Om Branchefredag på Food Festival

Food Festival er Danmarks største madevent! +250 dedikerede fødevarevirksomheder, madhåndværkere og organisationer er sammen om at skabe et farverigt univers af smagsoplevelser for 30.000 glade festivalgæster på Tangkrogen i Aarhus.

Branchefredag er en særlig del af festivalprogrammet forbeholdt fødevareprofessionelle. Her sætter vi spot på særlige udfordringer i branchen og udnytter poten- tialet i at samle så meget viden og erfaring i inspirerende omgivelser.

Det praktiske

Dato er fredag den 1. september, 09:00-12:00.

Sted er Fælleskøkkenet, Food Festival, Tangkrogen Aarhus.

Tilmelding: Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. Deltagelse i arrangementet giver samtidig adgang til Food Festival. Du kan tilmelde dig via linket nedenfor. 

Ved spørgsmål kontakt Food Festival, info@thefoodprojetc.dk

Tilmeld dig her
  • Food
  • DI
  • innovation
  • af kobling
  • Klimaklar
  • Mærkevare