Alle taler om flere grøntsager, mere korn og flere bælgfrugter i køkkenerne. Men hvordan får man det faktisk til at ske - og får en forretning ud af det?

Planter og business på menuen sætter fokus på, hvad vi kan lære af spisesteder, der arbejder med det grønne - og kan vi tage lidt med hjem og bruge i egen forretning?

Søndag d. 7 september inviterer Food Festival restauratører og spisesteder til et morgenmøde med smag, snak, business og erfaringsudveksling om, hvordan vi arbejder med det grønne i vores køkkener.

Det er gratis at deltage i arrangementer og du får efterfølgende adgang til festivalpladsen.

PROGRAM FOR DAGEN: 

9.30 - 10.00
Netværksmorgenmad - Spis en grøn morgenmadstallerken og mød dagens vært og gæster

10.00 – 10.30
Emil Rask Bahr fra Sønder Bjert Kro fortæller om en forretning drevet med et stærkt grønt køkken.

10.30 – 11.00
Matilde Grue, Restaurant Blink, fortæller om at møde sine gæster med en grøn menu. Hvor er der medgang og hvor er det modgang?

11.00 – 11.30
Rikke og Morten Storm Overgaard, Restaurant Moment, fortæller om at drive et spisested i provinsen med mange grøntsager.

11.30
Tak for nu - Food Festival er åben og vi ønsker jer en fortsat rigtig god dag i mad-slaraffenland

 

Planter og Business på Menuen er støttet af Fonden for Plantebaserede Fødevarer.