• Danish Barbecue Association

DM i Grill

  • Lørdag 10.00 – 19.00
  • Søndag 10.00 – 17.00

Konkurrencen bliver benhård, når Food Festival skal finde Danmarks bedste grillmester, når 18 hold konkurrerer om den ærefulde titel “Danmarksmester i Grill”.

Der skal dystes i kendte såvel som hemmelige kategorier, hvor holdene får testet deres grill-færdigheder. Og mon ikke der falder smagsprøver af, når der grilles alt fra kylling til spareribs.

Du kan også tage plads foran scenen, hvor der er aktiviteter og inspiration for hele familien.

Du kan læse meget mere om DM i Grill her
Eller se stemningsvideo fra sidste arrangement lige her.

 

Sponsorer til DM i Grill:

Weber Stephen Nordic er igen i år guld sponser ved dette års DM i Grill og en aktiv parter med aktiviteter på festivalen. Weber samler og bidrager til sammenhold og hygge ved grillen, og bidrager samtidig med aktiviteter på scenen.

Backyard Living er guldsponsor ved DM i Grill og er dansk distributør af to af verdens stærkeste grillbrands: canadiske Napoleon® grill og amerikanske Traeger Grills®.

Steak-out.dk er for 7. år sølv sponsor i de faste kategorier, som er Ribs, Brisket og Boston Butt. Steak-Out.dk er at finde blandt standene i området ved DM i Grill, og betyder, at der vil være smagsprøver og mulighed for at blive inspireret.


SPICE BY SPICE er bronzesponsor af DM i Grill og er en familievirksomhed fra Himmerland, hvor der er højt til loftet. De gør en dyd ud af at have det sjovt, mens de skaber virksomhed. Det skal være en fornøjelse at lave mad og der skal være kort fra jord til bord. 
 

Knaplund er sølvsponsor til DM i Grill og er et mikrodestilleri samt et ferie- & kursuscenter, som laver “booze to the people” (Gin, whiskey og Moonshine) på et sted omgivet af gode historier, græssende Texas Longhorns og smuk natur. Det får folk til at smile, sænke skuldrene og blive lidt gladere – et godt match til BBQ-familien og DM i Grill.

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
2. SEPTEMBER
10.00 – 19.00
3. SEPTEMBER
10.00 – 17.00

Arrangøren

Danish Barbecue Association

x