- Jespers Torvekøkken
Lav mad som en pro med Jespers Torvekøkken - et grønt boost til din hverdag
- Fredag 14.00 – 14.30 , 16.00 – 16.30
- Lørdag – 08.09 12.00 – 12.30 , 14.00 – 14.30 , 16.00 – 16.30
- Kål & Ko
Vi har sendt vores afdeling for Bæredygtighed og Udvikling til Århus Foodfestival, hvor de inviterer dig ind under vores teltdug i Kål & Ko området til en sjov og lærerig aktivitet om bæredygtig madlavning.
De har planlagt et lynkursus til dig om madens sanselige rejse fra jord til bord, og om hvordan du med få greb bliver din egen mesterkok og ekspert i konsistenser, farver, smagskombinering uden at producere madaffald.
Undervejs i kurset vil du få indblik i de gastronomiske tanker bag et professionelt måltid i Jespers Torvekøkken. Og med få anvisninger vil vi vise dig, hvordan du selv bliver i stand til at lave sunde og lækre grønne retter, der gør dig til en ”Pro” i køkkenet.
Vi vil kort sagt lære dig at lave mad gennem godt håndværk, gode råvarer, kærlighed til mad og til fællesskab og booste dine skills i det grønne køkken.
Vi glæder os til at se dig og sammen skabe en bæredygtig og inspirerende smagsoplevelse.
Kom forbi vores telt og tilmeld dig.