• Kål & Ko

Den GODE ost – hvordan blir den til?

  • Lørdag 13.30 – 14.15
  • Det Talende Køkken

Mød 3 fagfolk, der hver dag tænker på den næste ost. Hør, hvor ideerne kommer fra, hvordan en ost bliver til og hvor mange hænder osten er igennem, før den når ud til dig på ostehylderne. Hver paneldeltager har sine 2 helt særlige favoritoste med, som du smager undervejs i samtalen – og sælfølig kan du stille alle relevante ostespørgsmål til håndværkerne bag gode danske oste  

 

I panelet:

Mads Østergaard, Innovation Manager hos ARLA  

Petter Aagesen, Salgsdirektør i Thise Mejeri  

Morten Jensen, Mejerichef Jernved mejeri  

 

Moderator: Trine Krebs, husholdningslærerinde og grøn chef i Food Organisation of Denmark 

 

Indslaget er støttet af Mælkeafgiftsfonden 

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
6. SEPTEMBER
13.30 – 14.15 Det Talende Køkken

Arrangøren

Kål & Ko

x