• Kål & Ko

Når mejeriprodukter ligger godt i maven

  • Søndag 11.45 – 12.30
  • Samtalekøkkenet

Der er et væld af forskellige bakteriekulturer i syrnede mejeriprodukter, som skaber både smag, tekstur og velvære. Kom og smag proteinstærke nyheder fra Thise mejeri og nye Cultura produkter med aktive kulturer fra ARLA - mens vi taler om, hvordan bakterierne forvandler mælk til nærende og velsmagende produkter. Undervejs serverer vi smagsprøver og viden om, hvordan mejeriprodukter kan være en del af en sund, velsmagende og bæredygtig hverdag.  

På scenen møder du: 

  • Mette Toft, produktdirektør i Thise Mejeri
  • Katrine Langvad, Chefkonsulent, Ernæring & Sundhed, Landbrug & Fødevarer
  • Line Damsgaard Jørgensen, Senior Innovation Manager, Fermented Gut Health, Arla Foods
  • Mathilde Grue, kok og køkkenchef, Restaurant Blink i Skagen

Moderator: Trine Krebs, husholdningslærerinde og grøn chef i Food Organisation of Denmark  

Indslaget er støttet af Mælkeafgiftsfonden

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
7. SEPTEMBER
11.45 – 12.30 Samtalekøkkenet

Arrangøren

Kål & Ko

x