• Kål & Ko

SPIS MERE GRØNT med smør

  • Lørdag 11.30 – 12.15
  • Det Talende Køkken

Vi dykker ned i alt, der er værd at vide om smør: Historien, retter gennem tiden med smør og hvordan smørret i dag er aktuelt for at få mange grøntsager til at blive til dejlig velsmagende hverdagsmad. Vi laver mad fra scenen med grøntsager og smør og du kan smage med og høre om gode hverdagsretter fra ARLAS nye kogebog. 

 

På scenen møder du: 

Britta Surland, kok og Head of Inspiration, ARLA 

Bettina Buhl – historiker og museumsinspektør på Det Grønne Museum 

Mads Østergaard, Innovation Manager hos ARLA   

 

Moderator: Trine Krebs, husholdningslærerinde og grøn chef i Food Organisation of Denmark 

 

Indslaget er støttet af Mælkeafgiftsfonden 

Tider og område

Dato
Tidspunkt Område
6. SEPTEMBER
11.30 – 12.15 Det Talende Køkken

Arrangøren

Kål & Ko

x