På Kål & Ko kan du opleve en samlet mejeri- og grøntsagsbranche komme til orde og vise sanselige eksempler på, hvordan mejerivarer og fremtidens grønne gastronomi hænger tæt og uløseligt sammen. 

Lyt med på spændende samtaler, som f.eks: 

  • Mejeriprodukter som genvejen til flere bælgfrugter på tallerknen
  • Hvordan de rigtige smagskombinationer sætter turbo på det grønne køkken  
  • Hvad er koens rolle i den grønne omstilling?  
  • Umami som nøglen til velsmag i dine grønne retter
  • Smagtest af plantebaserede produkter
  • Deltag i madlavningsworkshop hos Arla Karolines Køkken og lær om grøntsager, bælgfrugter og mejeri
  • Kom forbi og klap en ko hos Arla

Og meget mere...

Glæd dig til at møde: 

Arla Karolines Køkken
Arla - Levende køer
Arla Unika
Engesvang Levende Grønt
Kikkenborg Food
PlanetDairy
Pure Dansk
Thise Mejeri
Aarstiderne

 

 

Festivalområdet Kål & Ko er støttet af Mælkeafgiftsfonden.