Timm Vladimirs Køkken 

Send dine smagsløg på eventyr i Timm Vladimirs Køkken.

På Food Festival serverer de to klassikere; deres meatball sub og veggie sub - begge serveret med hjemmelavet chilisovs.

Læs mere om Timm Vladimirs Køkken her.

Pizza Boys

Norden møder Italien, når Pizza Boys serverer lækre surdejspizzaer lavet efter napolitanske traditioner. Deres pizzaer bages i en italiensk stenovn ved 450-500 grader i ganske kort tid. Det giver en perfekt kombination af sprød bund og bløde skorper. 

På Food Festival kan du nyde et lille udvalg af deres pizzaer friske fra stenovnen. 

Læs mere om Pizza Boys her.

Street Meals

Drøm dig til Mexico med Street Meals, der har specialiseret sig i autentiske mexicanske tacos og simreretter. 

På Food Festival tager de det bedste fra det mexicanske køkken med, så du kan nyde alt fra en klassisk chili con carne til pollo de tinga - en stærk simreret med kylling og chilisauce - til tacos med pulled kylling med guacamole og pico de gallo til tacos med doublefried beans og marineret spidskål. Velbekomme!

Læs mere om Street Meals her.

Restaurant Nögen

Hos Restaurant Nögen går kampen mod madspild hånd i hånd med den gode madoplevelse. De kokkererer nemlig madspild om til dejlige retter, hvor ingen fremragende ingredienser går til spilde.

På Food Festival kan du vælge mellem tre eller fem retter. Uanset hvad du vælger er du garanteret en velsmagende oplevelse med råvarer i sæson. 

Læs mere om Restaurant Nögen her.

Dino Street Food

Trænger du til søde sager? Så smag på Dino Street Food's lækre desserter. Der vil være et væld af smagfulde vafler, pandekager og kager.

Læs mere om Dino Street Food her.

Frossenpind

Hos Frossenpind kan du smage hjemmelavede ispinde, som er nørdet helt ned til mindste detalje på ismageriet i Højbjerg udenfor Aarhus. Her nørder de alt fra den økologiske danske mælk og de helt rigtige frugter fra nær og fjern til det sidste drys ovenpå isen. Med inspiration fra hele verdens iskulturer og respekt for den klassiske danske ispind, skrues der helt op for farverne og sammensætningen af forskellige smage.

Læs mere om Frossenpind her.

Nordiske Dråber 

Gå på opdagelse blandt nogle af Danmarks dygtigste drikkevarerproducenter i Nordiske Dråber. Her møder du alt fra mosterier og bryggerier til producenter af vin og spiritus.

Se udstillerne i Nordiske Dråber

Food Festival-barer 

Sluk tørsten i en af vores Food Festival-barer, hvor du finder et udvalg af sodavand, økologisk saft fra Adelhardt og øl fra Royal Unibrew. Der er også et udvalg af økologiske vine fra Philipson Wine.