Høj plantekvalitet på menuen

Food Organisation of Denmark inviterer til masterclass som en del af Branchefredag på Food Festival.

Arrangementet foregår fredag den 1. september kl. 13:15-14:15 og er et branchearrangement for madprofessionelle. Så arbejder du professionelt med mad i det offentlige eller private, er du meget velkommen. Det er gratis at deltage.


Om Planteløftet

Flere økologiske og danske sæsonplanter på menuen i de professionelle køkkener – det er målet med Planteløftet.

Men hvordan gør vi det, så de, vi laver maden til, bliver både mætte og glade?

Det har vi inviteret et par fagpersoner til at fortælle om, mens de laver økologisk mad med planter på Food Festival.

Er du madprofessionel? Så glæd dig til:

Kokken på kanten, Liselotte Kira Gregers Andersen, der som konsulent og kulinarisk fritænker ser mulighederne i alle de gode ting, som naturen byder på og finder inspiration i det grønne køkken med kød og mejeriprodukter som smagsgivere.

Mathias Bastorp Pedersen, Køkkenleder i Bevægelsesbørnehuset, der er kompromisløs, når det kommer til økologi og derfor er vant til at være kreativ og finde nye løsninger. Det kræver et vist repertoire af teknikker, og så henter han stor hjælp ved at være tro mod sæsonerne.

Du vil naturligvis smage på det skønne grønne.

 

Det praktiske

Dato er fredag den 1. september, 13:15-14:15.

Sted er Fælleskøkkenet, Food Festival, Tangkrogen Aarhus.

Tilmelding
arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. Du kan tilmelde dig arrangementet nedenfor.

Antal pladser er 100, så det er først til mølle. Så skynd dig og meld dig til.

Tilmeldingsfrist er fredag den 18. august 2023. 

Ved spørgsmål kontakt Johanne Birn, Johanne@johannebirn.dk

Tilmeld dig Planteløftet
  • Planteløftet
  • Fod festival