Book en aktivitetsstand  på Food Festival 2023

Book en aktivitetsstand  på Food Festival 2023

Er I en virksomhed, organisation, forening eller lignende, så er I velkomne på Food Festival!

I kan søge om en aktivitetsstand, hvorfra I kan sprede jeres budskab og jeres fantastiske produkter. Det er et krav, at budskabet er madrelevant og byder på involverende madaktiviteter, herunder smagsprøver.

Priser varierer efter ønske om set-up, hvor der kan vælges alt fra 9 m2 og op til over 100m2. Her er det kun jeres fantasi, der sætter grænserne. 

Tilmed jer med en aktivitetsstand i formularen herunder senest den 1. juni 2023. Jo tidligere I melder ind, jo større er mulighederne.  

Søg om stand til nedsat pris
Velgørende foreninger, NGO’er med få midler og nonprofit initiativer inden for madens verden kan søge om en aktivitetsstand til en nedsat pris. Hvis I opfylder ovenstående kriterier, kan I ansøge via formularen og tilføje en note, eller skrive en mail til projektleder, Mikkel Overgaard, på mop@thefoodproject.dk 

Tilmelding en stand
Lyder det som noget for jer? Så udfyld formularen her, så vender vi tilbage til jer, så vi sammen kan finde de bedste rammer til jeres virksomhed.

Gå til formular.

Om Food Festival

  • Food Festival er med 30.000 gæster Danmarks største madevent.
  • Over 250 fødevarevirksomheder, producenter, forskere, madhåndværkere og organisationer bidrager med aktiviteter og madoplevelser.
  • 1.-3. september 2023 på Tangkrogen i Aarhus
  • Non-profit organisationen Food Organisation of Denmark står bag Food Festival