Til vands, til tops, en tur i regnbuen og tilbage i tiden

I år til Food Week rykker vi væk fra Tangkrogen og indtager hele Aarhus. Årets program består af 5 spor:

Aarhus Lystbådehavn – Kystpromenaden 

På Kystpromenaden i Aarhus Lystbådehavn er det tydeligt, at Aarhus er en by ved bugten. Derfor kan du her opleve et stort maritimt festivalområde, hvor vi byder på alt i friske fisk og skaldyr med bobler i glasset og til lyden af bølgeskvulp og duft af hav. 

Salling ROOFTOP 

Midt på Strøget kan du komme op og se og smage på din by helt fra toppen. På Salling ROOFTOP ruller vi ud med kokke, madhåndværkere, lokale producenter og madformidlere, som hele ugen forkæler Aarhusianere, der tager turen op, med workshops, aktiviteter og madoplevelser i verdensklasse. 

ARoS 

Regnbuen på toppen af ARoS er paraplyen for farvestrålende aktiviteter og smagsoplevelser med fokus på bæredygtighed. På tagterrassen formidler vi ny, sjov og spændende viden og produkter, der er med til at løse et af klodens vigtigste problemer. Her står fødevarebranchens aktører på spring for at debattere og inspirere hinanden og publikum. ARoS er også rammen for Food Week Symposium om en bæredygtig fremtid for fødevarebranchen. 

Den Gamle By 

En tur i Den Gamle By er en tidsrejse. Maden, vi spiser, siger meget om, hvem vi er, og hvordan vores verden ser og har set ud. I den Gamle By inviterer vi dig på en tur tilbage, hvor du kan smage og opleve, hvordan vores mad er blevet til gennem tiden. Og måske får du også en ide om, hvordan den kommer til at se ud i fremtiden. 

Food Week i byen 

Vil du med på Food Walk eller opleve det gastronomiske Aarhus på en helt ny og anderledes måde? Så vær med på en af de mange festivalarrangementer ude i byen. Med kærlighed til Aarhus og den gode madoplevelse som udgangspunkt går vi på opdagelse på steder, hvor ingen almindelige aarhusianere har mulighed for at komme, inviterer til langbordsmiddage og helt særlige smage-events. Her er alt, hvad maven og hjertet tørster efter i alle hjørner af vores by. 

 

Kort Over Aarhus 2.1

Food Week Symposium: Potentialet i en bæredygtig fødevarebranche

Den 13. august kl. 12.00-13.30 mødes nogle af landets skarpeste og mest innovative kompetencer inden for fødevarer og bæredygtighed til Food Week Symposium på kunstmuseet ARoS. 


Et panel af ambitiøse ledere og fødevarefyrtårne, bl.a. Peder Tuborgh (CEO, Arla Foods), Jais Valeur (Group CEO, Danish Crown) og Søren Ejlersen (Co-founder, Aarstiderne) og andre udvalgte, har sat hinanden stævne for at dele viden og perspektiver for en bæredygtig branche i en bæredygtig fremtid – og ikke mindst pege på de muligheder og perspektiver, der åbner sig. 


Du er udvalgt, som en af dem, vi gerne vil have til at lytte med. 
 

Der er stærkt begrænsede tilhørerpladser til Food Week Symposium, men vi vil rigtig gerne have lige netop dig med. Vi tror, at du vil være god til at bringe inspiration, indsigter og viden fra symposiet videre ud i fødevarebranchen.  
 

Samtalen mellem paneldeltagerne bliver faciliteret af journalist og TV-vært Cecilie Beck.

Moderator, Cecilie Beck, journalist og TV-vært

Mødet finder sted i samarbejde med ARoS, der stiller inspirerende rammer med storslået udsigt til rådighed og serverer en god frokost for dig.  

Udover Food Week Symposium vil der være rig mulighed for at netværke og/eller besøge de mange andre spændende aktiviteter, som finder sted på ARoS i forbindelse med Food Week. 


Se mere om program nedenfor.  

Program 

12.00 Frokost
Daniel Guido Engmann, der er kreativ kok på ARoS har
komponeret en bæredygtig anretning specielt til dagen.  

 

12.30 Paneldebat
Journalist og studievært Cecilie Beck styrer
slagets gang, når paneldeltagerne indkredser de
vigtigste potentialer i en bæredygtig fødevarebranche. 

 

13.30 Afslutning på Food Week Symposium
Mulighed for at se og opleve de mange
Food Week aktiviteter på toppen af ARoS. 

https://mailchi.mp/f6151f1126e2/en-unik-vip-middag-p-toppen-af-aarhus-5004089?e=13cf289d7d