Mejeriprodukter møder frugt og grønt på en klimavenlig tallerken. 

På Kål & Ko kan du opleve en samlet mejeri- og grøntsagsbranche komme til orde og vise sanselige eksempler på, hvordan mejerivarer og fremtidens grønne gastronomi hænger tæt og uløseligt sammen. 

Kål & Ko's spændende aktivitetsstande holder åbent alle tre dage i hele åbningstiden.

Kig forbi hver enkelt, når du har lyst.

 

Følg med på Food Festivals Facebook & Instagram, hvor vi melder ud, når hele programmet offentliggøres! 

Arla

Træd ind i kaffens verden hos Arla, hvor det hele handler om mælk, skum og lækker kaffe.

Arla Unika

Træd ind i et univers af unikke oste og oplev dem i samspil med andre lækre råvarer

Aurion

Økologisk mølle, som tilbyder økologisk mel, kerner, grød,og bælgfrugter.

HOPeS

Et projekt om etisk bæredygtighed, ressourceudnyttelseog image i den økologiske fjerkræsproduktion

Mejeriforeningen

Dekorér din egen dipskål og nyd en lækker snack

Nordex Food

Specialist i hvide oste

Pure Dansk

Få ny inspiration til enkle, lækre retter med danske bælgfrugter

Spiselige Stauder

Smag på spiselige, flerårige grøntsager som du kan plante i haven og høste af igen og igen

Thise Mejeri

Gå om bord i alt det lækre, som en økologisk malkeko kan give dig

Wellnox ApS

Økologiske produkter i helsekostbranchen

Aarhus Universitet, Institut for Fødevarer

Opdag forskning indenfor fødevareområdet

Økoskabet

En logistik løsning til fødevarer

 

 

Festivalområdet Kål & Ko er støttet af Mælkeafgiftsfonden.